Laser pigmentvlekken gezicht

Wil jij meer weten over het verwijderen van pigmentvlekken in je gezicht met een laser? Wij vertellen je hier alles over het laseren van pigmentvlekken.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Pigmentvlekken gezicht

Pigmentvlekken op het gezicht zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat veel mensen ervaren. Deze donkere verkleuringen ontstaan door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van onze huid. Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen, genetische aanleg of huidveroudering. Ze komen vaak voor op het gezicht, de handen, armen en andere delen van het lichaam die veel aan de zon worden blootgesteld. Hoewel pigmentvlekken meestal onschadelijk zijn, kunnen ze voor sommigen wel als storend worden ervaren en het zelfvertrouwen schaden.

Laser pigmentvlekken gezicht

Behandeling pigmentvlekken gezicht

Wanneer je last hebt van pigmentvlekken in je gezicht kun je er voor kiezen om een behandeling hiervoor te doen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar, zoals crèmes, lasertherapie en chemische peelings, die kunnen helpen bij het verminderen of verwijderen van pigmentvlekken en een egalere huidskleur bevorderen. Doormiddel van crèmes of chemische peelings kunnen de pigmentvlekken maar deels verminderen, terwijl met een behandeling met de laser pigmentvlekken in het gezicht volledig verwijderd kunnen worden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voorkomen altijd beter is dan genezen: het beschermen van de huid tegen de zon en het regelmatig gebruiken van zonnebrandcrème kan helpen bij het voorkomen van nieuwe pigmentvlekken.

Laser pigmentvlekken gezicht

De meest effectieve behandeling voor het verwijderen van een pigmentvlek in het gezicht is met een laser. Tijdens een laserbehandeling worden er korte en snelle lichtflitsen op de pigmentvlekken op het gezicht gericht. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het overtollige melanine in de huid, waardoor de pigmentcellen worden vernietigd zonder de omliggende gezonde huid te beschadigen. Het laseren van pigmentvlekken in het gezicht is een veilige en effectieve methode die geschikt is voor alle huidtypes.

Laseren pigmentvlekken gezicht met Pico Laser

Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde laserapparatuur, de Fotona Starwalker MAQX. Met deze Pico Laser kunnen we pigmentvlekken in het gezicht op een veilige manier laseren zonder littekens of beschadigingen achter te laten op de huid. Vaak is er maar 1 behandeling nodig om pigmentvlekken in het gezicht te verwijderen. Daarnaast maken we gebruik van een Zimmer Cool apparaat waardoor de behandeling 75% minder pijnlijk wordt.

Laserbehandeling pigmentvlekken gezicht prijs

De prijs voor een laserbehandeling van pigmentvlekken in het gezicht kan afhankelijk zijn van het aantal pigmentvlekken, behandelingen en verschilt natuurlijk per kliniek. Het is belangrijk dat je je pigmentvlekken in je gezicht altijd laat behandelen door een ervaren en gecertificeerde huidkliniek zodat je zeker weet dat je op een veilige manier wordt behandeld. Ga bijvoorbeeld langs voor gratis intakes en kijk welke kliniek het beste is. Bekijk hier de kosten van het laseren van pigmentvlekken in je gezicht.

Pigment behandeling gezicht bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag van de pigmentvlekken in je gezicht af? Bij New Skin Laserclinic kun jij terecht voor het laser behandelen van pigmentvlekken in het gezicht op een veilige manier. Wij werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten die jouw altijd voorzien van het juiste advies. Wil je meer weten over een pigment behandeling in je gezicht? Tijdens een gratis intake gesprek zullen onze huidtherapeuten je alles vertellen over de laserbehandeling en kun jij al je vragen stellen. Plan hier vrijblijvend een gratis intake in.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.