Wat te doen tegen pigmentvlekken

Heb jij last van pigmentvlekken en wil je deze graag verwijderen? Wij geven je 3 mogelijkheden hoe jij van je pigmentvlekken af kunt komen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Pigment vlekken kunnen voor sommige mensen als onaangenaam worden ervaren. Het kan zijn dat je je er voor schaamt of dat je het simpelweg niet mooi vindt. Gelukkig kun je hier iets tegen doen. Lees hieronder hoe je van je pigmenten vlekken af komt.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zelf verwijderen

Er wordt wel eens gezegd dat je pigmentvlekken zou kunnen verwijderen met een citroen. Dit is helaas niet zo simpel als dat het klinkt. Citroenzuur heeft een lage PH-waarde, waardoor je huid heel erg geïrriteerd kan raken. Daarnaast kan het zijn dat je wel eens gehoord hebt van pigmentvlekken verwijderen met appelazijn en ui. Helaas zijn dit allemaal geen effectieve methodes om pigmentvlekken te verwijderen en kan je huid er juist alleen geïrriteerd van raken. Buiten deze huishoudelijke middelen zijn er ook nog een aantal crèmepjes die de pigmentvlekken kunnen verminderen. Deze crèmepjes kunnen de pigmentvlekken verminderen maar hierdoor zullen ze nooit helemaal verdwijnen. Elke huid reageert anders dus bespreek dit altijd eerst met een huidtherapeut.

Pigment vlekken verwijderen met een chemische peeling

Buiten alle huishoudelijke producten en crèmepjes kun je ook kiezen voor een medische Peeling om pigmentvlekken de verwijderen. Met een medische peeling worden de dode huidcellen verwijdert. Hierdoor verdwijnt de bovenste laag en komen er weer gezonde cellen naar boven waardoor de huid wordt vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat pigmentvlekken verminderen en de huid er weer stralend uitziet. Met een medische peeling wordt wel alleen de oppervlakkige pigmentatie behandeld waardoor het kan zijn dat sommige pigmentatie niet helemaal verdwijnt.

Pigmentatie verwijderen met een laser

Wil je echt helemaal van je pigmentatie af op een veilige en snelle manier? Dan is een laserbehandeling de beste optie. Een laserbehandeling zorgt ervoor dat je pigmentvlekken helemaal kunnen verdwijnen zonder dat er littekens of beschadigingen achterblijven. New Skin Laserclinic maakt gebruikt van de meest geavanceerde laserapparatuur, de StarWalker MAQX die geschikt is voor alle huidtypes en de pigmentvlekken volledig laten verdwijnen. Vaak is er bij een laserbehandeling maar één behandeling nodig. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat er na controle toch nog een tweede behandeling nodig is.

Pigmentvlekken definitief laten verwijderen bij New Skin Laserclinic?

Kijk altijd samen met een ervaren huidtherapeut naar wat de beste opties voor jou is. Elke huid is anders en reageert anders op verschillende middelen. Bij New Skin Laserclinic werken we met alleen maar gediplomeerde huidtherapeuten die jou altijd voorzien van het beste en veiligste advies. Plan een gratis intake gesprek in om samen te kijken naar de beste oplossing.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten