Tattoo verwijderen kosten?

Heb jij een tattoo die je wilt laten weg laseren? De kosten voor het verwijderen van een tattoo zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ontdek de kosten door gebruik te maken van onze kosten tool waarmee je binnen 1 minuut ziet wat het ongeveer gaat kosten.

✓  Snel een kosten indicatie
✓ Gratis intakegesprek mogelijk
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Volledig vrijblijvend advies
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Bewezen resultaten
✓ Meest geavanceerde laser, StarWalker

Binnen 1 minuut weet je wat het ongeveer gaat kosten om jou tattoo te laten verwijderen. Je kunt ook direct een intake plannen via deze link.

Tattoo verwijderen kosten

Het kan voorkomen dat je een tattoo hebt waar je uiteindelijk niet blij mee bent. Er zijn verschillende manieren om dan van je tattoo af te komen. Een van de veiligste en snelste manieren is het weg laseren van je tattoo. Als je de kosten voor het verwijderen van een tattoo wilt vergelijken moet je rekening houden met een aantal factoren. Welke factoren dat zijn leggen we graag uit.

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig?

Hoeveel het verwijderen van je tattoo gaat kosten hangt af van de grote van de tattoo en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Bij het laseren van je tattoo heb je vaak meerdere behandelingen nodig. Bij New Skin Laserclinic heb je gemiddeld tussen de 4 en 9 behandelingen nodig (Hier kunnen we helaas geen garantie voor geven). Elke tattoo is natuurlijk uniek en het verschilt per tattoo en persoon hoeveel behandelingen je nodig hebt. Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het verwijderen van je tattoo hang af van een aantal factoren:

  • Diepte van de tatoeage
  • Het huidtype
  • Kleuren van de inkt
  • Individuele lymfesysteem
  • Locatie van de tattoo
  • Lasertechniek

FOTONA STARWALKER MAQX

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt ook af van de techniek en de laser die gebruikt wordt. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de geavanceerde laserapparatuur Fotona StarWalker MAQX. Dit laserapparaat werkt met de nieuwste technologie waardoor het te gebruiken is op elk huidtypen en er helemaal geen littekens achterblijven. Het is een van de snelste, veiligste en meest effectieve methode om je tattoo te laten laseren.

Wat klanten van ons vinden

Ik ben heel wat sessies langs geweest bij deze laserkliniek. Ik was erg zenuwachtig en wist niet wat ik kon verwachten. Eenmaal begonnen met de behandelingen voelde ik me erg op mijn gemak. De dame die mij behandeld heeft was heel vriendelijk, lief en professioneel. Ze deed er alles aan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. De pijn viel reuze mee en je staat binnen een mum van tijd weer buiten. Ze werkt zeer snel en efficiënt.
Bouchra Bekkar
Bouchra Bekkar
1707054697
Super resultaat voor wenkbrauwen. Mijn vrouw heeft drie keer een behandeling gehad en top gedaan.Dit is echt een aanrader voor elke vrouw waar andere de wenkbrauwen verkeerd heb gezet. New Skin heeft het gelukkig opgelost. Dank namens Margriet.
Ruud Gomes
Ruud Gomes
1700920895
Hele fijne en schone salon! Josje legt alles heel kundig en duidelijk uit. De behandeling zelf doet wel echt pijn, maar gaat zo snel dat het te doen is. De dag na het laseren zie ik echt al verschil en kan niet wachten op het eindresultaat!
Bo Butter
Bo Butter
1699687094
Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Schoon en professioneel
Gaby Stroop
Gaby Stroop
1695191414
Very clean and pleasant place. I was looking for a tattoo removal clinic and it had good reviews. I could book an appointment online in no time and when I went the owner explained everything to me and could start the same day. The removal is very painful (which it always is - no way around that) but she made sure to give me all the necessary tips so that the next times it would be smoother, which it was. She's always friendly and accommodating. She is meticulous on hygiëne and remembers indivial cases. All in all I would definitely recommend it for the service. I will follow up with results as I've only had 3 sessions.
Leïla Kar
Leïla Kar
1686750658
Na 6 behandelingen is de eerste tattoo volledig verdwenen 🤩 ik beveel Josje 100% aan. Professioneel, vriendelijk en eerlijk.Thank you!!
Jip Schaap
Jip Schaap
1679570954
Really amazing service !
Francis Alverson
Francis Alverson
1676970556
Echt een top kliniek super begripvol met een professionele organisatie en uitstraling.
Jason Rijssel
Jason Rijssel
1673021897
Heel blij! Mooie kliniek, fijne sfeer, snel op gemak en perfecte behandeling. Ze maakt gebruik van koeling om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen en het resultaat is geweldig. Heel blij dat m’n PMU wenkbrauwen nu verwijderd is.
Sandra vanH
Sandra vanH
1666877420
Ik ben erg goed geholpen met de verwijderen van een tattoo, na 4 behandelingen is er niks meer te zien. Zeker een aanrader voor tattooverwijderingen en een lieve dame.
Eva Louise
Eva Louise
1661710966
Professioneel, en vriendelijk! Tot de volgende afspraak.
GNE Refos
GNE Refos
1658674320
Ontzettend mooie zaak! Ik ben er heel fijn geholpen en zeer blij met het resultaat.
Joy Overweg
Joy Overweg
1653658941
Erg betaalbaar, schoon en 10/10 service.
Rijstie
Rijstie
1650110275
Ik ben bij Josje geweest voor het verwijderen van mijn wenkbrauw PMU, al na de eerste behandeling een fantastische resultaat! De 2e sessie een aantal dagen gelden gehad en wederom heel blij met het resultaat. De PMU is zo goed als helemaal verwijderd en ik heb mijn eigen wenkbrauwen terug! Dank Josje voor je fijne service en kunde!
Cheyenne Tjin-a-sioe
Cheyenne Tjin-a-sioe
1647805780
Josje is super klantvriendelijk en weet wat ze doet fijn ervaring mee tattoo weg met 7 behandelingen geen littekens aan overgehouden zeker een aanrader!!
Esma Sen
Esma Sen
1647361613
Super mooie en schone zaak! Ondanks dat ik altijd bang ben voor die 10 seconden, weet Josje je altijd wel even op te peppen (i need that) daarbij weet ze heel goed wat ze doet en voor je het weet sta je weer buiten. Super service!
Aim Romana
Aim Romana
1646649168
Went there three times and each appointment was amazing. Not only is the women that runs it super sweet but her honesty really made me feel comfortable with her. Even during the first appointment, where the treatment is discussed, her directness and knowledge reassured me that she knew what she was doing. 10/10 would recommend. My small tattoo ( which was tattooed too deep) looks waaaay better now
Catalina heider
Catalina heider
1639585954
Love this place. Veey nice communication
Paul d B
Paul d B
1638021170
Ik ben hier geweest vanwege een verkleuring op de huid na het dragen van een piercing. Bij vele huidklinieken geweest, maar niets had echt geholpen. Josje heeft mij 2x behandeld en het plekje is veel minder geworden. Dank daarvoor! Ik ben erg tevreden.
Tubii Rose
Tubii Rose
1635926800
Heel fijn persoonlijk contact, ze nemen echt de tijd voor je, inmiddels 6 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg. Na de behandeling ook vrij weinig last, soms wat bloeduitstorting maar dat is na 5 -6 dagen al weg. Highly recommended!
Maria van Harseler
Maria van Harseler
1632145727
Ik heb mijn eerste facial gehad bij hun en ik ben blij verrast! Ik heb best wel wat last van grove porien en pigmentvlekjes en ik zie na 1 behandeling al verbetering. Kan niet wachten op de volgende behandeling!
Dide Blokland
Dide Blokland
1616769981
Super prettig bedrijf: betrokken en betaalbaar! Ik was diep ongelukkig na mijn drama met PMU. De eigenaresse van de zaak heeft voelbaar de te tijd genomen om te kijken welke stappen ik nodig had, waarbij ze (heel fijn) al het e.e.a. met me uit probeerde zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik word altijd prettig, open en klantvriendelijkheid ontvangen. De behandeling zelf valt reuze mee qua pijn en de eigenaresse is continue bezig met de monitoring hoe het met me gaat en of ik het anders zou willen hebben. Al met al heb ik m'n behandelingen altijd als prettig ervaren, mede dankzij de werkwijze van de eigenaresse zelf. Zeker aan te raden!
Diantha Yerdey Raaphorst
Diantha Yerdey Raaphorst
1613118669
Fijne behandeling snel resultaat.
Michael Geurts
Michael Geurts
1612957436
Had het niet verwacht, maar heb binnen een paar behandelingen al resultaat. De behandelingen gaan vlot en de eigenaresse stelt je echt op je gemak. Echt een aanrader!
Natasja Arie
Natasja Arie
1612436247
Super te vrede. Ik heb 3 behandelingen gehad om mijn PMU te verwijderen en het is al bijna weg. Altijd heel professioneel en super schoon. Ze doet haar werk heel goed en ik zou het zeker aanraden aan andere om hier heen te gaan.
Gabriëlla Maria Gonçalves
Gabriëlla Maria Gonçalves
1612253453
Wat een geweldige service, goede uitleg, schone praktijk en een top behandelaar die weet wat ze doet. Ik was altijd huiverig om mijn PMU weg te laseren ivm mijn donkere huid. NEWSKIN heeft mij het vertrouwen gegeven dat het veilig weggelaserd kan worden. Ik ben nu een paar behandelingen verder en zie al mooi (en veilig) resultaat. Bedankt!!
C.A. White
C.A. White
1611991678
Top bedrijf!Heb het als prettig ervaren dat er eerst een 'test stukje' werd gedaan. Dit om er zeker van te zijn dat ik geen nare bijwerking hieraan zou overhouden.Je wordt op je gemak gesteld en door de koude lucht die op de plek word gehouden tijdens het laseren, doet het geen pijn.Ik heb nu 2/3 behandelingen gehad en ik zie nu al resultaat!
Sheed Sheed
Sheed Sheed
1608290561
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik ben ontzettend tevreden.Het apparaat wat zij gebruiken vind ik heel fijn, waardoor het ook minder pijn doet.Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan, want mijn tattoo is al bijna weg!!!!Nogmaals bedankt newskinlaserclinic, jullie hebben mij verlost van mijn vreselijke tattoo!!!
Laura Gräper
Laura Gräper
1605030330
In het begin dacht ik dat het niet werkte omdat ik vrij weinig verschil zag na de eerste behandeling. Maar zodra we bij de 3e behandelingen kwamen zag ik echt al goed verschil! Ben echt blij met het resultaat. Het heeft uiteindelijk 9 behandelingen nodig gehad om de tattoo helemaal weg te krijgen. Maar het was het allemaal waard!
Char
Char
1604754349
Ik ben erg tevreden na 9 behandelingen is heel mijn tattoo weg! Zo fijn eindelijk een nieuw leven zonder die lelijke tattoo van mijn ex vriend.
Britt Schutz
Britt Schutz
1601546016
Fijn bedrijf, professioneel en heel snel resultaat. Ik ben blij met het resultaat, prijs en kwaliteitsverhouding is goed in balans!
Amber Oomen
Amber Oomen
1601545983
Рighly recommend! Very nice and friendly place and I can see a big difference after the first session!
Kateryna Synevych
Kateryna Synevych
1600603124
Ik ben nu twee keer behandeld en ik ben zeer tevreden. De salon is erg schoon en ziet er mooi uit. De eigenaresse weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ze legt goed uit hoe ze te werk gaat en tijdens de behandeling vraagt ze hoe je het ervaart.
Paula boom
Paula boom
1599223101
Ik heb zelf een getinte huid, daarom wilde ik niet zomaar ergens mijn tattoo laten verwijderen..Ik heb daarom eerst onderzoek gedaan naar welke type laser hier geschikt voor is, helaas komt dat bijna niet voor! Ik hoorde via een kennis over New Skin, hier werken ze met een nieuwe laser die geschikt is voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Tijdens een vrijblijvende intake heb ik nogmaals al mijn vragen kunnen stellen en voorbeelden mogen zien, zo fijn. Ik heb inmiddels twee behandelingen gehad en ik merk dat de tattoo al goed aan het vervagen is, zonder nare bijwerkingen.
Romaine Tevreden
Romaine Tevreden
1598274960
Heel erg fijn geholpen door de eigenaresse, ze legt alles duidelijk van te voren uit en tijdens de behandeling vraagt ze hoe het gaat. Super blij met het resultaat er is niks meer te zien van mijn PMU!
San Mulder
San Mulder
1597917530
Helemaal tevreden. Tattoo weg na 7 sessies zonder littekenweefsel ondanks mijn donkere huid wat best een risico is bij andere zaken. Toppers daarzo!
Aarti Gayadin
Aarti Gayadin
1597910923
Josje is super professioneel en weet wat ze doet! Prachtige zaak op de ceintuurbaan, hygiënisch en schoon.
Z. G.
Z. G.
1597238468
Ik ben blij dat ik bij New Skin ben gaan starten met het verwijderen van mijn tattoo. Ik heb hiervoor al 3 behandelingen gehad waar ik helemaal geen verschil zag. Uiteindelijk na 5 behandelingen is mijn gehele tattoo weg! Je wordt ook heel vriendelijk en kalm geholpen, echt een aanrader.
Amy Stroet
Amy Stroet
1596959165
Na de eerste behandeling al veel verschil gezien. Mooie zaak en erg fijn geholpen!
Ophelie Bakker
Ophelie Bakker
1596885190
Je hoort verhalen dat het heel erg pijn doet om een tattoo te verwijderen maar in werkelijkheid valt het heel erg mee.Na de tweede behandeling went het zelfs.Na de eerste behandeling zag ik duidelijk positief resultaat.Zeker een aanrader !
Ser Neslo
Ser Neslo
1596795425
Goed verzorgde zaak. Modern en gezellig als je binnen komt. Ik liet mijn PMU weglaseren en ik heb er geen spijt van! Ben nu 1x geweest en zie al heel erg veel verschil. Dat scheelt in het aantal te betalen behandelingen en dat is altijd fijn!
S D
S D
1596612200
js_loader

Kosten tattoo verwijderen per behandeling

Ben jij benieuwd naar de kosten van het verwijderen van jouw tattoo? We hebben een handige calculator voor gemaakt die je kunt invullen waarna jij meteen een indicatie ziet van de kosten voor het verwijderen van jouw tattoo.

Je kunt via deze link de kosten van jouw tattoo berekenen.

Tattoo laseren bij New Skin Laserclinic

Wil jij van je tattoo af? Bij New Skin Laserclinic kan jij je tattoo op een veilige en effectieve manier laten laseren. We werken met uitsluitend maar gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Samen met het meest geavanceerde lasertechniek zorgen we voor het beste resultaat waarbij er geen littekens achterblijven. Plan snel een gratis intake in om te kijken naar de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van je tattoo.

De nr1 laserclinic van Amsterdam

wat kost het om een tattoo te laten verwijderen?

Ben je benieuwd wat het ongeveer gaat kosten? Start dan nu, doorloop 4 simpele stappen en ontvang binnen 1 minuut een kosten indicatie.