Blog

Wil jij meer weten over o.a. het verwijderen van tattoeages, pmu en pigment? Je leest op ons blog alles wat hier mee te maken heeft. Bekijk hieronder onze artikelen.

Tattoo verwijderen pico laser

Tattoo verwijderen pico laser

Ben jij opzoek naar de beste manier om een tattoo te laseren? Een Pico laser is de snelste, veiligste en effectiefste manier om een tattoo te verwijderen. In dit artikel vertellen we je hoe een pico laser werkt en wat de voordelen hiervan zijn.

Hoe lang duurt tattoo verwijderen

Hoe lang duurt tattoo verwijderen

Heb jij een tattoo laten zetten waar je niet tevreden mee bent? Dan wil jij je tattoo natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen.

Tattoo weghalen

Tattoo weghalen

Heb jij een tattoo waar je spijt van hebt en wil je deze weghalen? Gelukkig zijn er een aantal manieren hoe jij van je tattoo afkomt.

Permanente make-up (PMU) mislukt

Permanente make-up (PMU) mislukt

Is jou permanente make-up mislukt en loop je nu rond met lelijke wenkbrauwen? Wij vertellen hoe je hier weer vanaf komt zodat jij weer trots bent op je uiterlijk.

Mislukte tattoo?

Mislukte tattoo?

Heb jij een mislukte tattoo en wil je hier graag zo snel mogelijk van af? Gelukkig zijn er een 2 manieren om van je mislukte tattoo af te komen. Ontdek hoe.

Nazorg tattoo laserbehandeling

Nazorg tattoo laserbehandeling

Heb jij een tattoo laten laseren? De nazorg van een tattoo laserbehandeling is bijna net zo belangrijk als de laserbehandeling zelf. Ontdek wat je kan doen.

Permanente make up mislukt

Permanente make up mislukt

Leek PMU jou ook een goed idee, maar was dat het uiteindelijk toch niet helemaal? Permanente make up mislukt? Ontdek wat de beste oplossingen zijn.

Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen Naarmate je ouder wordt, zul je merken dat er donkere, bruine vlekken op je lichaam beginnen te verschijnen. Dit zijn ouderdomsvlekken. Bij de meeste mensen verschijnen deze vlekken wanneer ze rond de vijftig zijn, maar ze kunnen ook...

Tattoo verwijderen met crème

Tattoo verwijderen met crème

Tattoo verwijderen met crème Loop je rond met een tattoo waar je ontevreden over bent? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goede manier waarmee je jouw tattoo kan verwijderen. Zo ben je mogelijk rond aan het kijken voor een goede crème die ervoor zorgt dat je...

Tattoo laten verwijderen

Tattoo laten verwijderen

Tattoo laten verwijderen De tattoo van je ex was ooit een leuk idee, maar nu heb je er spijt van. Je wilt er graag vanaf en verder met je leven. Maar misschien heb je helemaal geen tattoo van je ex, maar is jouw tattoo gewoon mislukt en wil je het niet meer zien. Wat...