Permanente make up verwijderen

Permanente make-up wordt steeds populairder, maar het kan voorkomen dat jouw pmu mislukt. Gelukkig is er een manier om jouw permanente make-up te verwijderen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Permanente make-up wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Elke ochtend opstaan met een make-up look zonder hier iets voor te hoeven doen, wie wil dat nou niet? Maar het kan voorkomen dat je permanente make-up mislukt. Je wilt hier dan natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Mislukte permanente make-up kan erg vervelend zijn en je onzeker maken. Gelukkig is er een veilige en effectieve manier om permanente make-up te verwijderen. In dit artikel vertellen we je alles over het weg laseren van permanente make-up.

Permanente make-up verwijderen

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up wordt er als het ware een tatoeage op je huid gezet waardoor het lijkt alsof je altijd make-up op hebt. Dit kun je doen voor bijvoorbeeld je wenkbrauwen, je lippen of als eyeliner. De pigmentkleur wordt hierbij op de bovenste laag van je huid gezet, in tegenstelling tot een echte tattoo waarbij de pigment dieper in je huid wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de PMU na verloop van tijd wat kan vervagen of verkleuren. Het kan zijn dat je permanente make-up hebt laten zetten maar hier achteraf toch niet zo blij mee bent. Bijvoorbeeld omdat het niet mooi gezet is of omdat de kleur anders is dan verwacht. Gelukkig kun jij met een laserbehandeling gemakkelijk van jouw mislukte permanente make-up verwijderen.

Permanente make-up verwijderen met laserbehandeling

Een laserbehandeling is een veilige en effectieve manier om jouw permanente make-up te verwijderen. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de geavanceerde lasersysteem de Fotona Starwalker MAQX waarmee we ieder huidtype kunnen behandelen. Al binnen een aantal behandelingen kun jij effectief resultaat zien zonder dat er littekens of huidbeschadiging ontstaat. Ook wordt er bij oude lasers nog wel eens gedacht dat er haaruitval kan ontstaan na een laserbehandeling. Dit is bij de Fotona Starwalker niet het geval en kunnen wij op een veilige manier je permanente wenkbrauwen weglaseren.

Fotona Starwalker MAQX

Doet een laserbehandeling pijn?

Een laserbehandeling kan in sommige gevallen niet altijd als even prettig worden ervaren, maar over het algemeen doet een behandeling niet heel veel zijn. Bij New skin Laserclinic maken we gebruik van een Zimmer Cool apparaat, waardoor de huid met ijskoude lucht verdoofd wordt. Hierdoor is de behandeling tot wel 75% minder gevoelig. Je kunt het een beetje vergelijken met kleine elastiekjes die tegen je huid aan schieten.

Permanente make-up verwijderen bij New Skin Laserclinic

Heb jij permanente make-up laten zetten, en ben je hier achteraf toch niet zo blij mee? Bij New Skin Laserclinic kunnen wij gelukkig jouw permanente make-up op een effectieve manier verwijderen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren en gecertificeerd waardoor wij jou altijd op een veilige manier kunnen behandelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden. Plan vrijblijvend een intake in op onze website. Onze specialisten helpen je graag verder.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten