PMU verwijderen Amsterdam

Heb jij PMU laten zetten, maar ben je hier toch niet zo tevreden mee? Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om PMU te verwijderen in Amsterdam.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Heb jij PMU laten zetten, maar ben je hier achteraf toch niet zo tevreden mee? PMU wordt steeds populairder en dat is zeker niet zonder reden. Elke dag opstaan met een make-up look zonder hier iets voor te doen, dat wil toch iedereen? Maar het kan soms voorkomen dat de PMU niet goed gezet is en dit kan tot onzekerheden leiden. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om PMU te verwijderen in Amsterdam.

Laserbehandeling PMU verwijderen Amsterdam

De meest effectieve en veilige manier om helemaal van je PMU af te komen is door middel van een laserbehandeling. Er zijn verschillenden klinieken in Amsterdam die jou kunnen helpen je PMU te verwijderen. Bij New Skin Laserclinic in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en dus ook PMU. Door middel van snelle laserpulsen worden de pigmentkorrels van de PMU afgebroken waardoor ze gemakkelijk door het lichaam vervoerd kunnen worden. Hierdoor zal de PMU beetje bij beetje vervagen en uiteindelijk helemaal verwijderd worden.

PMU verwijderen Amsterdam

Meest effectieve behandeling met de Fotona Starwalker MAXQ

Bij New Skin LAserclinic maken we gebruik van het geavanceerde lasersysteem de Fotona Starwalker MAQX. De Fotona Starwalker is een krachtige laser die PMU kan verwijderen op een veilige en snelle manier zonder dat hier littekens, huidbeschadiging en haaruitval bij achterblijven. Daarnaast maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat die ervoor zorgt dat de behandeling tot wel 75% minder gevoelig wordt.

Resultaten PMU verwijderen bij New Skin Laserclinic

Voor het volledig verwijderen van de permanente make up zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig met een interval van 6 tot 8 weken. Vaak is er na de eerste behandeling al resultaat te zien en is na een aantal behandelingen de hele PMU verdwenen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de kleur van de inkt, diepte van de inkt en de huidskleur.

Kosten van PMU verwijderen Amsterdam

De kosten voor het verwijderen van PMU zijn afhankelijk van het aantal behandelingen die er nodig zijn. De Fotona Starwalker is een van de krachtigste lasers waardoor er minder behandelingen nodig zijn om de PMU volledig te verwijderen. Bekijk hier de kosten voor het verwijderen van jouw PMU bij New skin laserclinic in Amsterdam.

Plan vrijblijvend een gratis intake in

Wil je meer weten over de mogelijkheden of meer informatie over het verwijderen van PMU in Amsterdam? Bij New Skin Laserclinic werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten en helpen wij jou graag verder met het beste advies. Jij kunt een gratis intake inplannen en zelf ontdekken om een laserbehandeling bij jou past. Plan hier vrijblijvend een intake in, dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten