MHP (microhair pigmentation)  VERWIJDEREN?

Is je microhair pigmentation (MHP) mislukt of ben je niet meer tevreden met het resultaat? Bij New Skin Laserclinic kun jij gelukkig op een veilige en effectieve manier van jouw MHP afkomen.

✓  Veilig met een unieke verdovingsmethode
✓ Gratis intakegesprek
✓ Gediplomeerde huidspecialisten
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Snel resultaat zonder littekens
✓ Award winning lasersysteem, Fotona StarWalker 

Een intake plannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

WAAROM MHP VERWIJDEREN BIJ NEW SKIN LASERCLINIC?

SNEL RESULTAAT

Door middel van onze unieke lasertechnieken kun jij al na de eerste behandeling resultaat zien.

UNIEKE KOELTECHNIEK

Bij New Skin laserclinic maken we gebruik van een Zimmer Cool apparaat waardoor de MHP behandeling een stuk minder pijnlijk wordt.

ERVAREN SPECIALISTEN

Wij werken uitsluitend met ervaren en gespecialiseerde huidtherapeuten en zijn gespecialiseerd en het verwijderen van tattoeages.

HAAR TATTOO MISLUKT?

Heb je last van een teruglopende haarlijn en kaal wordende plekjes? Dan kun je er voor kiezen om haar te laten tatoeëren door middel van micro haar pigmentatie. In de meeste gevallen gaat een MHP behandeling gewoon goed, maar het kan voorkomen dat de haar tattoo toch mislukt of dat je na verloop niet meer tevreden bent met het resultaat. Misschien is je smaak veranderd en vind je de haarlijn niet meer mooi, of is de MHP vervaagd of verkleurd. Gelukkig kun jij door middel van een laserbehandeling bij New Skin Laserclinic veilig en snel van jouw micro haar pigmentatie afkomen.

LASERBEHANDELING MICRO HAAR PIGMENTATIE

Het verwijderen van micro hair pigmentation werkt eigenlijk het zelfde als een tattoo verwijderen. Bij New Skin Laserclinic zijn we gespecialiseerd in het weglaseren van tattoeages en werken we uitsluitend met het beste apparatuur. We maken gebruik van het meest geavanceerde lasersysteem, de Fotona Starwalker MaxQ. Hiermee kunnen we iedereen op een veilige en effectieve manier behandelen zonder littekens achter te laten.

Fotona Starwalker MAQX

Voordelen Starwalker in tegenstelling tot andere lasersystemen:

De 2 sterkste energievermogens verwerkt in één pulse
4 golflengtes in tegenstelling tot de picoway laser
Geschikt voor all huidtypes en inktkleuren
Geen littekens
Snelste, veiligste en meest effectieve methode
FDA-approved & Minimale downtime
Award winnende laser
Wetenschappelijk bewezen resultaten

ONZE WERKWIJZE

1.

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak een afspraak op onze website voor een vrijblijvende intake met een van onze tattoo removal specialisten.

2.

INTAKE & BEHANDELPLAN

Tijdens de gratis intake maken wij een
persoonlijke prijsberekening en ontvang je tevens een behandelplan met een indicatie hoeveel behandelingen je nodig hebt om het gewenste resultaat te behalen.

3.

DE BEHANDELING

Indien gewenst kan je direct na de
intake beginnen met je eerste tattoo removal behandeling.

Wat klanten van ons vinden

Uitstekend
5.0
Bouchra Bekkar
Bouchra Bekkar
Ik ben heel wat sessies langs geweest bij deze laserkliniek. Ik was erg zenuwachtig en wist niet wat ik kon verwachten. Eenmaal begonnen met de behandelingen voelde ik me erg op mijn gemak. De dame die mij behandeld heeft was heel vriendelijk, lief en professioneel. Ze deed er alles aan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. De pijn viel reuze mee en je staat binnen een mum van tijd weer buiten. Ze werkt zeer snel en efficiënt.
Ruud Gomes
Ruud Gomes
Super resultaat voor wenkbrauwen. Mijn vrouw heeft drie keer een behandeling gehad en top gedaan.Dit is echt een aanrader voor elke vrouw waar andere de wenkbrauwen verkeerd heb gezet. New Skin heeft het gelukkig opgelost. Dank namens Margriet.
Bo Butter
Bo Butter
Hele fijne en schone salon! Josje legt alles heel kundig en duidelijk uit. De behandeling zelf doet wel echt pijn, maar gaat zo snel dat het te doen is. De dag na het laseren zie ik echt al verschil en kan niet wachten op het eindresultaat!
Gaby Stroop
Gaby Stroop
Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Schoon en professioneel
Leïla Kar
Leïla Kar
Very clean and pleasant place. I was looking for a tattoo removal clinic and it had good reviews. I could book an appointment online in no time and when I went the owner explained everything to me and could start the same day. The removal is very painful (which it always is - no way around that) but she made sure to give me all the necessary tips so that the next times it would be smoother, which it was. She's always friendly and accommodating. She is meticulous on hygiëne and remembers indivial cases. All in all I would definitely recommend it for the service. I will follow up with results as I've only had 3 sessions.
Jip Schaap
Jip Schaap
Na 6 behandelingen is de eerste tattoo volledig verdwenen 🤩 ik beveel Josje 100% aan. Professioneel, vriendelijk en eerlijk.Thank you!!
Francis Alverson
Francis Alverson
Really amazing service !
Jason Rijssel
Jason Rijssel
Echt een top kliniek super begripvol met een professionele organisatie en uitstraling.
Sandra vanH
Sandra vanH
Heel blij! Mooie kliniek, fijne sfeer, snel op gemak en perfecte behandeling. Ze maakt gebruik van koeling om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen en het resultaat is geweldig. Heel blij dat m’n PMU wenkbrauwen nu verwijderd is.
Eva Louise
Eva Louise
Ik ben erg goed geholpen met de verwijderen van een tattoo, na 4 behandelingen is er niks meer te zien. Zeker een aanrader voor tattooverwijderingen en een lieve dame.
GNE Refos
GNE Refos
Professioneel, en vriendelijk! Tot de volgende afspraak.
Joy Overweg
Joy Overweg
Ontzettend mooie zaak! Ik ben er heel fijn geholpen en zeer blij met het resultaat.
Rijstie
Rijstie
Erg betaalbaar, schoon en 10/10 service.
Cheyenne Tjin-a-sioe
Cheyenne Tjin-a-sioe
Ik ben bij Josje geweest voor het verwijderen van mijn wenkbrauw PMU, al na de eerste behandeling een fantastische resultaat! De 2e sessie een aantal dagen gelden gehad en wederom heel blij met het resultaat. De PMU is zo goed als helemaal verwijderd en ik heb mijn eigen wenkbrauwen terug! Dank Josje voor je fijne service en kunde!
Esma Sen
Esma Sen
Josje is super klantvriendelijk en weet wat ze doet fijn ervaring mee tattoo weg met 7 behandelingen geen littekens aan overgehouden zeker een aanrader!!
Aim Romana
Aim Romana
Super mooie en schone zaak! Ondanks dat ik altijd bang ben voor die 10 seconden, weet Josje je altijd wel even op te peppen (i need that) daarbij weet ze heel goed wat ze doet en voor je het weet sta je weer buiten. Super service!
Catalina heider
Catalina heider
Went there three times and each appointment was amazing. Not only is the women that runs it super sweet but her honesty really made me feel comfortable with her. Even during the first appointment, where the treatment is discussed, her directness and knowledge reassured me that she knew what she was doing. 10/10 would recommend. My small tattoo ( which was tattooed too deep) looks waaaay better now
Paul d B
Paul d B
Love this place. Veey nice communication
Tubii Rose
Tubii Rose
Ik ben hier geweest vanwege een verkleuring op de huid na het dragen van een piercing. Bij vele huidklinieken geweest, maar niets had echt geholpen. Josje heeft mij 2x behandeld en het plekje is veel minder geworden. Dank daarvoor! Ik ben erg tevreden.
Maria van Harseler
Maria van Harseler
Heel fijn persoonlijk contact, ze nemen echt de tijd voor je, inmiddels 6 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg. Na de behandeling ook vrij weinig last, soms wat bloeduitstorting maar dat is na 5 -6 dagen al weg. Highly recommended!
Dide Blokland
Dide Blokland
Ik heb mijn eerste facial gehad bij hun en ik ben blij verrast! Ik heb best wel wat last van grove porien en pigmentvlekjes en ik zie na 1 behandeling al verbetering. Kan niet wachten op de volgende behandeling!
Diantha Yerdey Raaphorst
Diantha Yerdey Raaphorst
Super prettig bedrijf: betrokken en betaalbaar! Ik was diep ongelukkig na mijn drama met PMU. De eigenaresse van de zaak heeft voelbaar de te tijd genomen om te kijken welke stappen ik nodig had, waarbij ze (heel fijn) al het e.e.a. met me uit probeerde zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik word altijd prettig, open en klantvriendelijkheid ontvangen. De behandeling zelf valt reuze mee qua pijn en de eigenaresse is continue bezig met de monitoring hoe het met me gaat en of ik het anders zou willen hebben. Al met al heb ik m'n behandelingen altijd als prettig ervaren, mede dankzij de werkwijze van de eigenaresse zelf. Zeker aan te raden!
Michael Geurts
Michael Geurts
Fijne behandeling snel resultaat.
Natasja Arie
Natasja Arie
Had het niet verwacht, maar heb binnen een paar behandelingen al resultaat. De behandelingen gaan vlot en de eigenaresse stelt je echt op je gemak. Echt een aanrader!
Gabriëlla Maria Gonçalves
Gabriëlla Maria Gonçalves
Super te vrede. Ik heb 3 behandelingen gehad om mijn PMU te verwijderen en het is al bijna weg. Altijd heel professioneel en super schoon. Ze doet haar werk heel goed en ik zou het zeker aanraden aan andere om hier heen te gaan.
C.A. White
C.A. White
Wat een geweldige service, goede uitleg, schone praktijk en een top behandelaar die weet wat ze doet. Ik was altijd huiverig om mijn PMU weg te laseren ivm mijn donkere huid. NEWSKIN heeft mij het vertrouwen gegeven dat het veilig weggelaserd kan worden. Ik ben nu een paar behandelingen verder en zie al mooi (en veilig) resultaat. Bedankt!!
Sheed Sheed
Sheed Sheed
Top bedrijf!Heb het als prettig ervaren dat er eerst een 'test stukje' werd gedaan. Dit om er zeker van te zijn dat ik geen nare bijwerking hieraan zou overhouden.Je wordt op je gemak gesteld en door de koude lucht die op de plek word gehouden tijdens het laseren, doet het geen pijn.Ik heb nu 2/3 behandelingen gehad en ik zie nu al resultaat!
Laura Gräper
Laura Gräper
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik ben ontzettend tevreden.Het apparaat wat zij gebruiken vind ik heel fijn, waardoor het ook minder pijn doet.Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan, want mijn tattoo is al bijna weg!!!!Nogmaals bedankt newskinlaserclinic, jullie hebben mij verlost van mijn vreselijke tattoo!!!
Char
Char
In het begin dacht ik dat het niet werkte omdat ik vrij weinig verschil zag na de eerste behandeling. Maar zodra we bij de 3e behandelingen kwamen zag ik echt al goed verschil! Ben echt blij met het resultaat. Het heeft uiteindelijk 9 behandelingen nodig gehad om de tattoo helemaal weg te krijgen. Maar het was het allemaal waard!
Britt Schutz
Britt Schutz
Ik ben erg tevreden na 9 behandelingen is heel mijn tattoo weg! Zo fijn eindelijk een nieuw leven zonder die lelijke tattoo van mijn ex vriend.
Amber Oomen
Amber Oomen
Fijn bedrijf, professioneel en heel snel resultaat. Ik ben blij met het resultaat, prijs en kwaliteitsverhouding is goed in balans!
Kateryna Synevych
Kateryna Synevych
Рighly recommend! Very nice and friendly place and I can see a big difference after the first session!
Paula boom
Paula boom
Ik ben nu twee keer behandeld en ik ben zeer tevreden. De salon is erg schoon en ziet er mooi uit. De eigenaresse weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ze legt goed uit hoe ze te werk gaat en tijdens de behandeling vraagt ze hoe je het ervaart.
Romaine Tevreden
Romaine Tevreden
Ik heb zelf een getinte huid, daarom wilde ik niet zomaar ergens mijn tattoo laten verwijderen..Ik heb daarom eerst onderzoek gedaan naar welke type laser hier geschikt voor is, helaas komt dat bijna niet voor! Ik hoorde via een kennis over New Skin, hier werken ze met een nieuwe laser die geschikt is voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Tijdens een vrijblijvende intake heb ik nogmaals al mijn vragen kunnen stellen en voorbeelden mogen zien, zo fijn. Ik heb inmiddels twee behandelingen gehad en ik merk dat de tattoo al goed aan het vervagen is, zonder nare bijwerkingen.
San Mulder
San Mulder
Heel erg fijn geholpen door de eigenaresse, ze legt alles duidelijk van te voren uit en tijdens de behandeling vraagt ze hoe het gaat. Super blij met het resultaat er is niks meer te zien van mijn PMU!
Aarti Gayadin
Aarti Gayadin
Helemaal tevreden. Tattoo weg na 7 sessies zonder littekenweefsel ondanks mijn donkere huid wat best een risico is bij andere zaken. Toppers daarzo!
Z. G.
Z. G.
Josje is super professioneel en weet wat ze doet! Prachtige zaak op de ceintuurbaan, hygiënisch en schoon.
Amy Stroet
Amy Stroet
Ik ben blij dat ik bij New Skin ben gaan starten met het verwijderen van mijn tattoo. Ik heb hiervoor al 3 behandelingen gehad waar ik helemaal geen verschil zag. Uiteindelijk na 5 behandelingen is mijn gehele tattoo weg! Je wordt ook heel vriendelijk en kalm geholpen, echt een aanrader.
Ophelie Bakker
Ophelie Bakker
Na de eerste behandeling al veel verschil gezien. Mooie zaak en erg fijn geholpen!
Ser Neslo
Ser Neslo
Je hoort verhalen dat het heel erg pijn doet om een tattoo te verwijderen maar in werkelijkheid valt het heel erg mee.Na de tweede behandeling went het zelfs.Na de eerste behandeling zag ik duidelijk positief resultaat.Zeker een aanrader !
S D
S D
Goed verzorgde zaak. Modern en gezellig als je binnen komt. Ik liet mijn PMU weglaseren en ik heb er geen spijt van! Ben nu 1x geweest en zie al heel erg veel verschil. Dat scheelt in het aantal te betalen behandelingen en dat is altijd fijn!
js_loader

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over het verwijderen van MHP bij New Skin Laserclinic? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en ontdek of je vraag misschien al beantwoord is.

Hoe werkt micro hair pigmentation (MHP) verwijderen?
Bij het aanbrengen van micro hair pigmentation wordt de pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeages gaat het hier meestal om pigmentatie in het bovenste laagje van de huid.

Het lichaam is vanwege de omvang van de inktdeeltjes niet in staat om deze af te breken. De huid gaat hierdoor de pigmenten inkapselen zodat deze niet beschadigd wordt. Op deze manier ontstaan er letterlijk bolletjes inkt die de huid geen schade aanrichten maar wel zichtbaar zijn en zullen blijven zitten.

De veiligste manier om MHP te verwijderen is door middel van lasertherapie. De laserstralen worden door de kleurpigmenten geabsorbeerd en hierdoor breken de grote inktdeeltjes af in kleinere inktdeeltjes, klein genoeg zodat ze door het lichaam kunnen worden afgevoerd. Tijdens elke sessie zullen wij dus een laagje van die pigmenten verwijderen totdat er niks meer van over is.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Hoeveel behandelingen er nodig zijn om micro-hair pigmentation te verwijderen is erg lastig om voorafgaand aan het proces te voorspellen. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om MHP te verwijderen. Wij willen sterk benadrukken dat dit getal slechts een gemiddelde is. De snelheid waarmee een MHP kan worden verwijderd hangt af van veel verschillende factoren:

Hoeveelheid inkt:
De hoeveelheid inkt is zeer bepalend voor het aantal behandelingen. Hoe meer inkt er tijdens het zetten van de MHP is gebruikt, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn om de MHP te verwijderen.

Kleur van de MHP:
De kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol bij het verwijderen. Pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigmenten kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waardoor de MHP donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan met de volgende behandelingen vervaagd worden.

Huidtype:
Hoe lichter de huid, hoe makkelijker het is om MHP te verwijderen. Des te meer pigment de huid bevat, des te meer behandelingen er nodig zullen zijn.

Naast de bovengenoemde factoren, zijn er nog een aantal factoren die invloed hebben op de snelheid waarmee verwijderd kan worden. Dit zijn namelijk leeftijd en gezondheid.

Diepte:
Hoe dieper de MHP is gezet, hoe meer behandelingen er nodig zullen zijn. Betreft het ondiepe MHP dan zal deze weer gemakkelijker te verwijderen zijn.

Kwaliteit van de pigmenten:
Er zijn veel verschillende pigment soorten op de markt. Elke pigment soort heeft zijn eigen samenstelling en reageert anders op de laserbehandeling.

Het individuele lymfesysteem:
De pigmentdeeltjes die tijdens een laserbehandeling worden verpulvert, worden in de weken na de behandeling afgevoerd door het lymfesysteem. Bij de één werkt dit proces sneller dan bij de ander.

Hoeveel weken zitten er tussen de behandelingen en hoe lang duurt mijn lasersessie?
Hoe lang het lichaam erover doet om de inktdeeltjes van 1 behandeling af te voeren, kan verschillen per persoon. Gemiddeld neemt dit proces 8 weken in beslag. Het resultaat van 1 behandeling kan dus ook echt pas na minimaal 8 weken worden vastgesteld.

Een behandeling plannen wij dus het liefst om de 8 weken.
Een behandeling eerder plannen raden wij niet aan omdat de inktdeeltjes dan nog niet volledig zijn afgevoerd. De behandeling zelf is vrij kort, slechts enkele minuten.

Is de Fotona Starwalker MAQX een ‘Picolaser’?
Ja! De Fotona Starwalker behoort tot een van de nieuwste en meest geavanceerde lasersystemen op gebied van TATTOO, PMU en MHP removal.

Naast het feit dat de Starwalker FDA is goedgekeurd voor het verwijderen van MHP, werkt de Starwalker op basis van de picoseconde techniek.

Een picoseconde is 100 keer sneller ten opzichte van een nanoseconde en slechts 1 triljoenste van een seconde. Bij MHP verwijderen zorgt dit ervoor dat de inktdeeltjes nog kleiner worden gemaakt waardoor het lichaam deze nog makkelijker en sneller op kan ruimen

Is de behandeling pijnlijk?
Een laserbehandeling kan als best gevoelig ervaren worden.

Je kan het vergelijken met elastiekjes die tegen de de huid aanschieten.

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat, deze verdooft de huid met ijskoude lucht. De behandeling wordt hierdoor een stuk minder gevoelig.

Ik heb mijn micro-hair pigmentation eerder laten weglaseren elders, kan ik naar jullie overstappen?
Dat is geen enkel probleem, wij zien veel gevallen waarbij elders geen resultaat meer kon worden geboekt en waarbij wij de MHP alsnog volledig weg krijgen.
Mag ik voor mijn behandeling verdovende zalf gebruiken?
Ja dat mag! Je kan in de kliniek een zalf aanschaffen indien die op voorraad zijn. Anders kan het ook via de huisarts op recept.
Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?
Na een laserbehandeling heb je meestal last van wat roodheid en zwelling. De huid kan ook nog best een tijdje gevoelig aanvoelen maar het hindert je verder niet in je dagelijkse bezigheden. In bijzondere gevallen kan er ook blaarvorming optreden. Dit is ook een normale reactie, we zien dit voornamelijk bij gekleurde pigmenten.
Is micro-hair pigmentation laseren ook geschikt voor een getinte of donkere huid?
Jazeker! Met de Fotona Starwalker kunnen wij op een veilige manier elk huidtype behandelen. MHP verwijderen op een donkere huid zal echter wel meer behandelingen vereisen dan op een blanke huid. Dit komt doordat de donkere huid meer natuurlijke pigmenten bevat waardoor er een extra huidlaag aanwezig is en er lager behandeld zal moeten worden.
Mag je behandeld worden als je zwanger bent?
New Skin Laserclinic heeft ervoor gekozen om niet te behandelen tijdens de zwangerschap, i.v.m. veranderde hormoonwaarden kan de huid anders reageren en kunnen de te verwachten effecten niet worden gewaarborgd zoals bij een normale hormoonbalans.
Gaat mijn micro-hair pigmentation volledig weg?
Ja! Doordat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechniek, kunnen wij ook het beste resultaat verwachten. Echter blijft het wel afhankelijk van een aantal factoren zoals de samenstelling van de pigmenten, aanwezigheid van littekenweefsel, leeftijd en gezondheid. Dit speelt allemaal een rol in het resultaat en behandelproces. In 99% van de gevallen kunnen wij alles verwijderen.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Nieuwe start.

NIET MEER TEVREDEN MET JE MHP BEHANDELING?

Is je haar tattoeage verkleur, vervaagd of is de haarlijn niet meer in de mode? Kom langs voor een gratis intake, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor het laseren van je MHP.

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.