Tattoo weglaseren

dec 7, 2020

Tattoo weglaseren

Heb je nog een tattoo van je ex of ben je er gewoon niet meer tevreden mee? Laat je tattoo weglaseren. Het team van New Skin Laserclinic is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en zijn ervaren laserspecialisten en huidtherapeuten. Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een laserbehandeling, blijf dan verder lezen.

Er zijn diverse manieren om een tattoo te verwijderen. Zo kan je het laten laseren of het operatief laten verwijderen. Bij een operatieve behandeling wordt er een stukje huid weggesneden en wordt het gehecht. De duur van deze behandeling is redelijk kort, maar je houdt er wel een litteken aan over. Bij een laserbehandeling zijn er meerdere sessies nodig, maar je houdt er geen littekens aan over. Een laserbehandeling werkt zo: een lichtstraal wordt op je tattoo gericht, deze lichtstraal wordt geabsorbeerd door de inkt, de inkt valt in kleine deeltjes uiteen en je lichaam voert deze deeltjes af. In dit artikel lees je er meer over.

Tattoo laten weglaseren

New Skin Laser Clinic werkt met een award winning lasersysteem; de StarWalker MaQX.
De StarWalker werkt met de nieuwste technologie. Hiermee worden er snel resultaten bereikt en het is goedgekeurd door de FDA, 100% veilig dus. De StarWalker heeft een grote voorsprong ten opzichte van oudere lasers zoals de Q-Switched, Harmony en de Piscosure. De StarWalker combineert de twee sterkste energie vermogens, namelijk, de hoge energie pulsen van een nanoseconde, in combinatie met de ultra korte puls piekvermogens van de picoseconde. De StarWalker is het enige lasersysteem op de markt die gebruik maakt van deze twee energie vermogens verwerkt in één.

Kosten tattoo weglaseren

Wat betekent zo’n laserbehandeling voor jouw portemonnee? Gelukkig valt het reuze mee.
Bij New Skin Laserclinic betaal je per behandeling. Voor een behandeling kom je om de acht weken terug. Daarnaast zijn er minder behandelingen nodig door het krachtige vermogen van de StarWalker. Hierdoor blijft een laserbehandeling toegankelijk voor iedereen. Wil je weten wat het ongeveer kost? De prijzen zijn hier te vinden in een overzicht. Hiermee kan je een beter inzicht krijgen over de kosten. Echter is elke tattoo anders, daarom wordt er tijdens de intake een persoonlijke prijs berekend.

Doet een tattoo weglaseren pijn?

Oké, er wordt gebruik gemaakt van de beste laser en een laserbehandeling hoeft niet duur te zijn. Dat weet je nu, maar nu komt de vraag die je echt wilt weten. Doet het pijn? Stel je voor dat er steeds elastiekjes tegen je huid werden aangeschoten. Daarmee is de pijn te vergelijken. Gelukkig maken wij gedurende de behandeling gebruik van de Zimmer Cool cryogene. De naam zegt het al, het is koelend. Dit apparaat verdooft de huid met ijskoude lucht, zo wordt de behandeling 75% minder gevoelig. En hoe zit het met littekens? Met het gebruik van onze StarWalker is er geen kans op pigmentverschuiving of huidletsel. Dus geen littekens, ongeacht je huidtype. De StarWalker kan namelijk op elk huidtype worden toegepast.

Tattoo laseren resultaten

Dan zijn we nu aangekomen bij de resultaten. Want in hoeverre zie je nog wat terug van de tattoo? Er zijn wat factoren die invloed kunnen hebben op de resultaten van de tattoo. Denk aan hoe diep de tattoo is gezet, hoe oud de tattoo is etc. Echter zie in 99% van de gevallen niks meer terug van je tattoo. Dit komt omdat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechniek en de beste resultaten kunnen verwachten. Zeg dus maar gedag tegen die tattoo van je ex!

Gratis Intakegesprek inplannen

Goed, je weet dus wat je kan verwachten tijdens een laserbehandeling bij New Skin Laserclinic. Toch kunnen wij begrijpen dat jij nog met vragen zit. Plan daarom jouw gratis intakegesprek in. Tijdens een intakegesprek kan er goed gekeken worden naar wat jouw persoonlijke situatie is en wat jouw wensen zijn. Maak nu een afspraak en dan zien we je graag snel in onze kliniek!

Volg ons ook op social media

Bekijk resultaten van anderen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Wil je jouw tattoo laten verwijderen?

Plan een gratis intake. We bespreken graag de mogelijkheden om je tattoo te laten verwijderen.