Hoe lang duurt tattoo verwijderen

Heb jij een tattoo laten zetten waar je niet tevreden mee bent? Dan wil jij je tattoo natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Heb jij een tattoo laten zetten waar je niet tevreden mee bent? Dan wil jij je tattoo natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen.

Rondlopen met een tattoo waar je niet tevreden mee bent kan heel vervelend zijn. Je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf maar hoe lang duurt dit jou eigenlijk echt? Wij vertellen je alles wat je moet weten over hoelang het duurt om een tattoo te verwijderen.

Hoeveel behandelingen tattoo verwijderen

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van een aantal factoren. Gemiddeld heb je ongeveer tussen de 4 tot 10 laserbehandelingen nodig. Hier kunnen wij helaas geen garantie over geven omdat elke tattoo uniek is. Factoren die een rol kunnen spelen bij het aantal behandelingen zijn:

  • Diepte van de tattoo
  • Locatie van de tattoo
  • Kleuren van de tatoeage
  • Leeftijd van de tattoo
  • Lasertechniek

Kosten van een tattoo verwijderen?

Heb jij een tattoo die je wilt laten weg laseren? De kosten voor het verwijderen van een tattoo zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Diepte van de tattoo

De diepte van een tattoo speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van een tattoo. Hoe dieper de tattoo in de huid is geplaatst hoe moeilijker deze te verwijderen is. Tattoos die professioneel zijn gezet hebben meestal een grotere dichtheid aan pigment en zitten dieper in de huid.

Locatie van de tattoo

Als je een tattoo laat laseren word de pigment afgebroken en via het lichaam afgevoerd. Dit komt uiteindelijk in het bloed terecht en wordt afgevoerd door middel van het immuunsysteem. Het bloed wordt vanuit het hart rondgepompt waardoor tattoos die zich dichter bij het hart (nek, schouders, rug) bevinden sneller zullen verdwijnen. Tattoos op plekken zoals handen, voeten en onderbenen zullen langer duren

Kleuren van de tatoeage

Over het algemeen zijn tattoos met kleur moeilijker te verwijderen dan zwarte wit tattoos. Meestal is de kleur zwart het makkelijkst te verwijderen, daarna rood en daarna blauw en groen. Paars en geel zijn het lastigste te verwijderen.

Leeftijd van de tattoo

Over het algemeen zijn oudere tattoos makkelijker te verwijderen van dan redelijk nieuwe. Ten eerste kan het zijn dat een tattoo de afgelopen jaren al een beetje vervaagd is waardoor deze makkelijker te verwijderen is. Daarnaast is de kwaliteit van de pigmenten van vroeger een stuk lager dan nu.

Lasertechniek

De lasertechniek die gebruikt wordt heeft ook invloed op het aantal behandelingen. De ene laser is sterker dan de anders waardoor de tattoo sneller afgebroken wordt. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de geavanceerde laserapparatuur Fotona StarWalker MAQX. Het is een van de snelste, veiligste en meest effectieve methode om je tattoo te laten laseren. Het laserapparaat is te gebruiken op elk huidtype en laat helemaal geen littekens achter.

Hoeveel kost het verwijderen van jouw tattoo?

Heb jij een tattoo die je wilt laten weg laseren? De kosten voor het verwijderen van een tattoo zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Hoe lang ben je bezig met het verwijderen van een tattoo?

Een laserbehandeling sessie duurt meestal vrij kort, dit hangt natuurlijk wel af van de grootte van je tattoo. Voor een kleinere tattoo ben je soms maar enkele minuten bezig. Je hebt natuurlijk meerdere behandelingen nodig. Meestal zitten er tussen de behandelingen 8 tot 12 weken. We raden het niet aan de behandelingen sneller achter elkaar te doen. De huid heeft genoeg tijd nodig om de inktdeeltjes af te voeren en om te herstellen.

Tattoo verwijderen bij New Skin Laserclinic

Loop jij rond met een tattoo waar je vanaf wilt? Dan kan New Skin Laserclinic jou helpen. Wij kunnen op een veilige en effectieve manier jouw tattoo weg laseren zodat jij er straks niks meer van ziet. We werken met uitsluitend maar gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Samen met het meest geavanceerde laserapparatuur zorgen we voor het beste resultaat waarbij er geen littekens achterblijven. Lees hier meer over het verwijderen van je tattoo of plan een gratis intake in en dan kijken we samen hoe snel jij van je tattoo af kan zijn.



WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten