Permanente make-up (PMU) mislukt

Is jou permanente make-up mislukt en loop je nu rond met lelijke wenkbrauwen? Wij vertellen hoe je hier weer vanaf komt zodat jij weer trots bent op je uiterlijk.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Is jou permanente make-up (PMU) mislukt en loop je nu rond met lelijke wenkbrauwen? Wij vertellen je hoe je hier zo weer vanaf komt zodat jij weer over straat durft.

permanente make-up kan dé ideale oplossing zijn als je geen zin hebt om elke ochtend een half uur voor de spiegel te staan om te zorgen dat je wenkbrauwen er die dag weer perfect opzitten. Helaas gaat dit alleen niet altijd helemaal goed en kan een PMU behandeling nog wel eens mislukken.

Hoe kan permanente make-up misgaan?

Het kan zijn dat de PMU specialist te weinig ervaring heeft en dat de PMU verkeerd geplaatst is. Zo kan het voorkomen dat de permanente make-up te diep in de huid geplaatst is waardoor de kleur kan veranderen. Verkleuring van de wenkbrauwen kan ook komen doordat de kwaliteit van de inkt slecht is. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat je achteraf gewoon simpelweg niet tevreden bent over de vorm of de kleur. Misschien waren je verwachtingen te hoog of ander en zit je nu vast aan mislukte wenkbrauwen. Er zijn een aantal dingen wat je hier tegen kan doen.

Je mislukte PMU laten corrigeren

In sommige gevallen kun je terug gaan naar de salon om het te laten corrigeren. Ben je niet tevreden over je oude salon? Misschien kun je dan terecht bij een andere salon. Zorg er wel voor dat je zoekt naar ervaren gediplomeerde specialist. Helaas is het corrigeren van permanente make-up die mislukt is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn alleen enkele kleine aanpassingen mogelijk, zelfs voor ervaren specialisten. Maar gelukkig is er nog een andere oplossing.

Permanente make-up laten weg laseren

Als je echt niet tevreden bent over je PMU en het valt niet meer te corrigeren is er ook nog de optie om het weg te laten laseren. Er zijn steeds meer geavanceerde laser technieken waarmee PMU tegenwoordig op een veilige en snelle manier kan worden weg gelaserd. De permanente make-up kan hiermee volledig worden verwijdert zonder dat er littekens achterblijven. Het is daarna ook nog mogelijk om weer nieuwe PMU aan te brengen maar zorg dan wel dat dit bij een gediplomeerde specialist is.

Ontevreden over je PMU? New Skin Laserclinic helpt je zo van je mislukte wenkbrauwen af

Is jou permanente make-up mislukt en wil je hier echt vanaf? Bij New Skin Laserclinic kun je veilig en snel je PMU laten weg laseren door een gecertificeerde laserspecialist. New Skin Laserclinic maakt gebruik van het meest geavanceerde lasersysteem, de Fotona Starwalker MAQX. Deze verwijdert je mislukte PMU zonder huidbeschadigingen of littekens achter te laten. Wil je daarna toch nog nieuwe PMU dan kan New Skin Laserclinic je doorsturen naar een gediplomeerde specialist. Klik hier om een gratis intake in te plannen om te kijken naar de mogelijkheden

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten