Ouderdomsvlekken laseren

Heb jij last van ouderdomsvlekken en wil je deze weg laten laseren? Een laserbehandeling is een effectieve manier om van je ouderdomsvlekken af te komen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Ouderdomsvlekken of pigmentvlekken kunnen soms als storend worden ervaren. Vooral wanneer deze op zichtbare plekken zitten zoals op je gezicht of je armen. Dit kan tot onzekerheden leiden en hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig zijn er genoeg behandelingen om van je ouderdomsvlekken af te komen op een veilige manier. In dit artikel vertellen we je alles over het laseren van ouderdomsvlekken.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken, ook wel bekend zonnevlekken, zijn een vorm van pigmentvlekken. Ze worden meestal gezien bij mensen die ouder worden, maar ze kunnen ook voorkomen bij jongere mensen. Ouderdomsvlekken ontstaan door een verhoogde productie van melanine in de huid. Melanine is het pigment dat de kleur van de huid bepaalt. Als er te veel melanine wordt geproduceerd, kan het leiden tot donkere vlekken op de huid. Ze komen het vooral voor op gebieden die veel blootgesteld worden aan UV-straling zoals het gezicht, handen of armen, maar kunnen over het hele lichaam voorkomen.

ouderdomsvlekken laseren

Ouderdomsvlekken laseren

Heb je last van ouderdomsvlekken of zonnevlekken en wil je hier graag van af? Dan zijn er verschillende opties om deze te behandelen. De snelste en meest effectieve manier is een laserbehandeling. Tijdens een laserbehandeling worden de pigmentkorrels verhit door middel van een laserlicht. Deze pigmentkorrels worden dan afgebroken waardoor ze makkelijker door je lichaam vervoerd kunnen worden. Na het laseren worden de ouderdomsvlekken eerst wit grijs en daarna zullen deze nog even wat donkerder worden. Uiteindelijk worden deze vlekjes kleine korstjes/velletjes die vanzelf loskomen. Vaak is er bij een laserbehandeling maar 1 behandeling nodig, in sommige gevallen kan het zijn dat er nog een tweede behandeling nodig is.

Doet het laseren van ouderdomsvlekken pijn?

Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de Fotona Starwalker Maqx. Dit is een lasersysteem die op de meest veilige en pijnloze manier de ouderdomsvlekken kan verwijderen. Tijdens de laserbehandeling maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat, die de huid verdoofd met ijskoude lucht. Hierdoor wordt de behandeling 75% minder gevoelig. Het laseren van ouderdomsvlekken kun je vergelijken met kleine elastiekjes die tegen je huid aan schieten.

Ouderdomsvlekken laseren bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag snel en op een efficiënte manier van je ouderdomsvlekken af? Bij New Skin Laserclinic werken we met een ervaren team waardoor wij jou op een veilige manier van je pigmentvlekken af kunnen helpen. Onze deskundige staan voor jou klaar en kunnen je voorzien van het beste advies. Plan vrijblijvend een gratis intake in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.