wenkbrauwen tatoeëren mislukt

Heb jij je wenkbrauwen laten tatoeëren en zijn deze mislukt? Gelukkig is er een manier hoe jij snel en effectief van jouw mislukte wenkbrauwen af kunt komen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Heb jij je wenkbrauwen laten tatoeëren en zijn deze mislukt? Dit komt gelukkig niet heel vaak voor maar het kan zijn dat jij toch niet helemaal tevreden bent met jouw wenkbrauwen. Wanneer je vindt dat jouw getatoeëerde wenkbrauwen mislukt zijn kan dit leiden tot onzekerheden en dan wil jij hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig is er een manier hoe jij veilig en effectief van jouw mislukte wenkbrauwen af kunt komen. In dit artikel vertellen wij je er meer over.

Wenkbrauwen tatoeëren mislukt

Hoe kunnen jouw getatoeëerde wenkbrauwen mislukken?

Je gaat er natuurlijk nooit van uit, maar het kan toch voorkomen dat jij je wenkbrauwen hebt laten tatoeëren en je vindt dat deze uiteindelijk toch mislukt zijn. Misschien vind je de vorm niet mooi of is de kleur toch wat anders dan je verwacht had. Dit is natuurlijk allemaal een keuze van smaak, maar het kan ook voorkomen dat de degene die ze aangebracht heeft te weinig ervaring had. Ook kunnen soms de wenkbrauwen grijs of grauw eruit komen te zien na verloop van tijd wanneer de inkt te diep in de huid is geplaatst.

Wenkbrauwen tatoeëren mislukt? Laat ze weg laseren!

Wanneer jouw getatoeëerde wenkbrauwen mislukt zijn wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een van de veiligste en meest effectieve manier om van jouw mislukte wenkbrauwen af te komen is door een laserbehandeling. Hiermee kunnen jouw mislukte wenkbrauwen binnen een aantal behandeling volledig weggehaald worden zonder dat hier iets van littekens of haarverlies aan overblijven.

Het meest geavanceerde lasersysteem

Wanneer jij je wenkbrauwen wilt laten weg laseren is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een professionele en gecertificeerde laserclinic. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van het meest geavanceerde lasersysteem, de Fotona Starwalker MaxQ, die jou getatoeëerde wenkbrauwen binnen enkele behandelingen volledig kan verwijderen. Dit lasersysteem is geschikt voor alle huidtype en inktkleuren en zorgt altijd voor een veilige en effectieve behandeling. Daarnaast maken we gebruik van een Zimmer Cool apparaat waardoor de behandeling 75% minder gevoelig wordt.

Wenkbrauwen tatoeëren mislukt? New Skin Laserclinic!

Bij New Skin Laserclinic staan onze ervaren huidtherapeuten voor jou klaar om je te helpen van jouw mislukte wenkbrauwen af te komen. Tijdens een gratis intake gesprek kijken onze huidtherapeuten met jou mee en voorzien jou van het beste advies. Zij zullen voor jou een behandelplan opstellen en jij bent zo van jouw mislukte wenkbrauwen af. Plan hier vrijblijvend een gratis intake gesprek in en dan zien we je graag snel bij ons in de salon.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten