Tattoo verwijderen met crème

Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Tattoo verwijderen met crème

Loop je rond met een tattoo waar je ontevreden over bent? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een goede manier waarmee je jouw tattoo kan verwijderen. Zo ben je mogelijk rond aan het kijken voor een goede crème die ervoor zorgt dat je tattoo verdwijnt. Maar werkt een tattoo verwijderen met crème wel echt? In dit artikel leggen we je er alles over uit.

Het verwijderen van een tattoo kan op diverse manieren. Zo is jouw tattoo verwijderen met crème een van de opties. Daarnaast heb je nog de keuze om het te laten laseren of het operatief te laten verwijderen. Alleen werkt een crème wel echt bij het compleet verwijderen van je tattoo? Lees verder om erachter te komen.

Soorten crèmes voor verwijderen van tattoo

Crèmes zijn ideaal als je tijdelijk jouw tattoo niet zichtbaar wilt hebben, als je bijvoorbeeld een speciale gelegenheid hebt. Er zijn verschillende crèmes tegen het verwijderen van je tatoeages.
Ten eerste heb je crèmes die alleen je tattoo camoufleren en niet echt verwijderen. Dit is te vergelijken met foundation, het is een huidkleurige crème die je op je tattoo aanbrengt. Zo is het niet te zien of je een tattoo hebt, wel moet je het elke dag opnieuw aanbrengen. Daarnaast zijn er crèmes die ervoor zorgen dat je tattoos vervagen. Ook deze dien je elke dag aan te brengen om op de lange termijn een verschil te zien.

Werken crèmes tegen het verwijderen van een tattoo?

Momenteel is er nog geen enkele crème op de markt die ervoor zorgt dat jouw tattoo volledig verdwijnt. Er zijn crèmes die ervoor zorgen dat je tattoo minder opvalt, maar als je een tattoo hebt van je ex, wil je liever dat het volledig wordt verwijderd. Helaas zijn crèmes niet de meest effectieve manier om van je tattoos af te komen. In het beste geval zorgen crèmes ervoor dat je tattoo vervaagd, alleen laat het wel een verkleurde versie van de tattoo achter. Dit kan een permanente litteken worden. Daarnaast bevatten de crèmes chemicaliën, die je beter niet zonder het toezicht van een expert dient te gebruiken. Het kan zijn dat je bijwerkingen van de crèmes gaat krijgen, zoals een branderig gevoel en roodheid.

Tattoo verwijderen met laser

Je wilt dus echt van die tattoo af. Niet meer je tattoo verstoppen, maar de tattoo echt nooit meer terug zien. Wat helpt nou echt? Laseren! Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van een geavanceerde laserapparaat; de StarWalker MAQX. In tegenstelling tot oude lasers, is de StarWalker te gebruiken op elke huidtype en krijg je geen littekens. Doordat de StarWalker gebruik maakt van een akoestische reactie in de huid. Dit houdt in dat er nauwelijks meer warmteontwikkeling in het huidoppervlak plaatsvindt, zo is er geen kans op huidletsel. Wil je meer weten over de StarWalker, klik dan hier. Ook tegen de pijn heeft New Skin Laserclinic een oplossing. Wij maken gebruik van de Zimmer Cool, deze verdoofd het huid met gekoelde lucht. Zo wordt een behandeling 75% minder gevoelig. Tot slot betaal je per laserbehandeling en sinds je om de acht weken moet terugkomen, blijft de laserbehandeling toegankelijk voor elke portemonnee. Zeg dus maar gedag tegen je tattoo.

Tattoo verwijderen? Laat het laseren bij New Skin Laserclinic!

Het verwijderen van een tattoo op een effectieve manier kan dus gewoon. Het team van New Skin Laserclinic bestaat uit ervaren huidtherapeuten en gecertificeerde laserspecialisten. Wij zorgen ervoor dat je huid de juiste aandacht krijgt. Kom een keer langs en bespreek jouw wensen met ons. Plan snel je intakegesprek in.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten