Tatoeage Laseren

Heb jij een tatoeage laten zetten en wil je deze weg laten laseren? In dit artikel vertellen we je meer over het laseren van een tatoeage.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Waarom tatoeage laten laseren?

Heb jij een tatoeage laten zetten en wil je deze weg laten laseren? Het kan zijn dat je een tattoo heb laten zetten en deze na verloop van tijd toch niet meer mooi vindt. Of dat je verkeerd is gezet en je niet blij bent met het eindresultaat. Een mislukte tattoo kan erg storend zijn en je misschien zelfs onzeker maken. Gelukkig kun je op een makkelijke en veilige manier van een ongewenste tattoo afkomen door middel van een laserbehandeling. In dit artikel vertellen we je meer over het laseren van een tatoeage.

tatoeage laseren

Hoe werkt een tatoeage laseren?

Een tattoo laten weglaseren kan tegenwoordig op een veilige manier zonder dat er littekens achter blijven. Tijdens een laserbehandeling worden er door de laser snelle en korte lichtpulsen gericht op je tattoo. Deze lichtpulsen worden geabsorbeerd door de inkt, wat er voor zorgt dat de inkt in kleine deeltjes uiteenvalt. Hierdoor kan de inkt gemakkelijker door je lichaam vervoerd worden als afvalstoffen.

Doet een laserbehandeling pijn?

Vaak wordt er gedacht dat een tatoeage laseren erg pijnlijk is. Gelukkig is dit niet zo het geval. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van het Zimmer Cool Apparaat. Deze verdoofd de huid met ijskoude lucht waardoor de behandeling 75% minder pijnlijk wordt. Je kunt een laserbehandeling vergelijken met kleine elastiekjes die tegen je huid aan schieten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor het volledig weg laseren van een tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Vaak zijn er tussen de 4-10 behandelingen nodig, en zitten er tussen de behandelingen 8 tot 12 weken om te herstellen. Het aantal behandelingen dat nodig is, zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de diepte van de tattoo, de kleuren van de inkt en je huidtype. De behandeling zelf duurt vaak maar kort, dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte maar kan soms enkele minuten zijn.

Tatoeage laseren bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag een ongewenste tattoo laten weglaseren? Bij New Skin Laserclinic werken we met de nieuwste laser technologie, de Fotona StarWalker MaQX. Met dit apparaat kunnen onze ervaren specialisten jouw tatoeage op een veilige en effectieve manier weglaseren. Heb jij nog vragen of wil je meer informatie? Plan hier vrijblijvend een intake gesprek in zodat onze specialisten jou verder kunnen helpen.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten