The New Skin Facial!

(Exclusief bij New Skin Laserclinic)

Krijg in drie stappen een nieuwe huid! New Skin combineert de unieke kracht van skin-toning, microneedling en mesotherapie in één unieke behandeling voor aantoonbare huidverbetering! 

✓ Unieke huidbehandeling
✓ Gediplomeerde huidspecialisten
✓ Bewezen resultaten
✓ Inclusief reinigen, masker, verzorging & SPF

Een afspraak inplannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

The New Skin Facial!

(Exclusief bij New Skin Laserclinic)

Krijg in drie stappen een nieuwe huid! New Skin combineert de unieke kracht van skin-toning, microneedling en mesotherapie in één unieke behandeling voor aantoonbare huidverbetering! 

Unieke huidbehandeling
✓ Gediplomeerde huidspecialisten
✓ Bewezen resultaten
✓ Inclusief reinigen, masker, verzorging & SPF

Een afspraak inplannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

De behandeling

New Skin combineert de unieke kracht van drie medische methodes in één unieke behandeling voor aantoonbare huidverbetering! In drie stappen een nieuwe huid. In tegenstelling tot enkel microneedling pak je bij de New Skin Facial de huid op de meest effectieve manier aan met sneller en betere resultaten voor zichtbare huidverbetering. De Exclusive New Skin Facial is inclusief reinigen, masker, verzorging & SPF. ⁠Wij zijn zo enthousiast over deze geweldige behandeling!

De Drie stappen

STAP 1: SKIN-TONING LASERBEHANDELING⁠

Door middel van laserstralen gaan wij in de diepere huidlagen warmte opbouwen waardoor nieuw collageen wordt aanmaakt en de poriën open gaan. Skin toning geeft een diepere werking aan stap 2 en 3, voor een sneller en beter resultaat.⁠ Uniek bij New Skin Laserclinic

STAP 2: MICRO-NEEDLING

Vervolgens gaan wij met de revolutionaire M-pen van Mesoestetic kleine microkanaaltjes in de huid maken (microneedling) waardoor de huid zichzelf gaat vernieuwen en herstellen. Er komen groeifactoren vrij die ervoor zorgen dat er nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt waardoor de huid een enorme boost krijgt. De huid wordt strakker en egaler.⁠

STAP 3: MESOTHERAPIE ⁠ ⁠⁠

Tijdens de Microneedling behandeling gaan wij een samengestelde cocktail van werkstoffen; Vitaminen & peptiden in de huid insluizen om de huid op diep niveau te voeden voor effectieve huidverbetering. Tijdens de behandeling kunnen de werkstoffen beter via de microwondjes in de huid worden opgenomen. Dit doen wij met de M-pen by Mesoestetic⁠ en hoogwaardige producten van Mesoestetic.⁠ 

in 3 stappen een nieuwe huid.

Ben jij toe aan een boost voor je huid?

New Skin combineert de unieke kracht van drie medische methodes in één unieke behandeling voor aantoonbare huidverbetering. Plan direct een afspraak in!

Waar is de New Skin Facial goed voor?

De New Skin Facial is speciaal ontwikkeld om een zichtbare huidverbetering te realiseren. Een fijne behandeling met aantoonbaar resultaat. Hieronder een lijstje van huidproblemen waar onze unieke behandeling goed voor is:

 • Algehele huidverbetering
 • Grove huidstructuur
 • Vergrote poriën
 • Rokershuid
 • Pigmentvlekken waaronder melasma
 • De huid wordt dikker en veerkrachtiger
 • Donkere kringen
 • Kraaienpootjes
 • Fijne lijntjes
 • Acne littekens
 • Huidstriemen

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

 • Roodheid en zwelling 1-3 dagen
 • Schilfering
 • 24 uur geen make-up
 • Dagelijks SPF dragen ook waneer het niet zonnig is
 • Schrale huid
 • microneedling behandeling kan het hele jaar door, mits je je huid goed beschermt tegen UV-blootstelling.

Ben jij toe aan een boost voor je huid? Boek nu de Exclusive New Skin Facial

Productadvies

Beide producten zijn aan te schaffen in de kliniek of in onze webshop.

Facial Sun mist SPF50

€52,-

Zonnebrand van Mesoestetic. Ultra lichte textuur met vitamine E. Kan dagelijks over make-up gesprayd worden.

Fast skin repair

€55,-

Intensief herstellende crème van Mesoestetic dat de hydratatie balans terug op peil brengt

Wat klanten van ons vinden

Na 6 behandelingen is de eerste tattoo volledig verdwenen 🤩 ik beveel Josje 100% aan. Professioneel, vriendelijk en eerlijk.Thank you!!
Jip Schaap
Jip Schaap
11:29 23 Mar 23
Really amazing service !
Francis Alverson
Francis Alverson
09:09 21 Feb 23
Echt een top kliniek super begripvol met een professionele organisatie en uitstraling.
Jason Rijssel
Jason Rijssel
16:18 06 Jan 23
Binnen 4 behandelingen is mijn wenkbrauw PMU helemaal verdwenen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen, ik kan alleen maar zeggen een echte aanrader. Dus 5 sterren!
Manouk W
Manouk W
13:14 04 Jan 23
Heel blij! Mooie kliniek, fijne sfeer, snel op gemak en perfecte behandeling. Ze maakt gebruik van koeling om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen en het resultaat is geweldig. Heel blij dat m’n PMU wenkbrauwen nu verwijderd is.
Sandra vanH
Sandra vanH
13:30 27 Oct 22
Ik ben erg goed geholpen met de verwijderen van een tattoo, na 4 behandelingen is er niks meer te zien. Zeker een aanrader voor tattooverwijderingen en een lieve dame.
Eva Louise
Eva Louise
18:22 28 Aug 22
Professioneel, en vriendelijk! Tot de volgende afspraak.
GNE Refos
GNE Refos
14:52 24 Jul 22
Ontzettend mooie zaak! Ik ben er heel fijn geholpen en zeer blij met het resultaat.
Joy Overweg
Joy Overweg
13:42 27 May 22
Erg betaalbaar, schoon en 10/10 service.
Rijstie
Rijstie
11:57 16 Apr 22
Ik ben bij Josje geweest voor het verwijderen van mijn wenkbrauw PMU, al na de eerste behandeling een fantastische resultaat! De 2e sessie een aantal dagen gelden gehad en wederom heel blij met het resultaat. De PMU is zo goed als helemaal verwijderd en ik heb mijn eigen wenkbrauwen terug! Dank Josje voor je fijne service en kunde!
Cheyenne Tjin-a-sioe
Cheyenne Tjin-a-sioe
19:49 20 Mar 22
Josje is super klantvriendelijk en weet wat ze doet fijn ervaring mee tattoo weg met 7 behandelingen geen littekens aan overgehouden zeker een aanrader!!
Esma Sen
Esma Sen
16:26 15 Mar 22
Super mooie en schone zaak! Ondanks dat ik altijd bang ben voor die 10 seconden, weet Josje je altijd wel even op te peppen (i need that) daarbij weet ze heel goed wat ze doet en voor je het weet sta je weer buiten. Super service!
Aim Romana
Aim Romana
10:32 07 Mar 22
Went there three times and each appointment was amazing. Not only is the women that runs it super sweet but her honesty really made me feel comfortable with her. Even during the first appointment, where the treatment is discussed, her directness and knowledge reassured me that she knew what she was doing. 10/10 would recommend. My small tattoo ( which was tattooed too deep) looks waaaay better now
Catalina heider
Catalina heider
16:32 15 Dec 21
Love this place. Veey nice communication
Paul de Bruin
Paul de Bruin
13:52 27 Nov 21
Ik ben hier geweest vanwege een verkleuring op de huid na het dragen van een piercing. Bij vele huidklinieken geweest, maar niets had echt geholpen. Josje heeft mij 2x behandeld en het plekje is veel minder geworden. Dank daarvoor! Ik ben erg tevreden.
Tubii Rose
Tubii Rose
08:06 03 Nov 21
Heel fijn persoonlijk contact, ze nemen echt de tijd voor je, inmiddels 6 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg. Na de behandeling ook vrij weinig last, soms wat bloeduitstorting maar dat is na 5 -6 dagen al weg. Highly recommended!
Maria van Harseler
Maria van Harseler
13:48 20 Sep 21
Ik heb mijn eerste facial gehad bij hun en ik ben blij verrast! Ik heb best wel wat last van grove porien en pigmentvlekjes en ik zie na 1 behandeling al verbetering. Kan niet wachten op de volgende behandeling!
Dide Blokland
Dide Blokland
14:46 26 Mar 21
Super prettig bedrijf: betrokken en betaalbaar! Ik was diep ongelukkig na mijn drama met PMU. De eigenaresse van de zaak heeft voelbaar de te tijd genomen om te kijken welke stappen ik nodig had, waarbij ze (heel fijn) al het e.e.a. met me uit probeerde zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik word altijd prettig, open en klantvriendelijkheid ontvangen. De behandeling zelf valt reuze mee qua pijn en de eigenaresse is continue bezig met de monitoring hoe het met me gaat en of ik het anders zou willen hebben. Al met al heb ik m'n behandelingen altijd als prettig ervaren, mede dankzij de werkwijze van de eigenaresse zelf. Zeker aan te raden!
Diantha Yerdey Raaphorst
Diantha Yerdey Raaphorst
08:31 12 Feb 21
Fijne behandeling snel resultaat.
Michael Geurts
Michael Geurts
11:43 10 Feb 21
Had het niet verwacht, maar heb binnen een paar behandelingen al resultaat. De behandelingen gaan vlot en de eigenaresse stelt je echt op je gemak. Echt een aanrader!
Natasja Arie
Natasja Arie
10:57 04 Feb 21
Super te vrede. Ik heb 3 behandelingen gehad om mijn PMU te verwijderen en het is al bijna weg. Altijd heel professioneel en super schoon. Ze doet haar werk heel goed en ik zou het zeker aanraden aan andere om hier heen te gaan.
Gabriëlla Maria Gonçalves
Gabriëlla Maria Gonçalves
08:10 02 Feb 21
Wat een geweldige service, goede uitleg, schone praktijk en een top behandelaar die weet wat ze doet. Ik was altijd huiverig om mijn PMU weg te laseren ivm mijn donkere huid. NEWSKIN heeft mij het vertrouwen gegeven dat het veilig weggelaserd kan worden. Ik ben nu een paar behandelingen verder en zie al mooi (en veilig) resultaat. Bedankt!!
C.A. White
C.A. White
07:27 30 Jan 21
Top bedrijf!Heb het als prettig ervaren dat er eerst een 'test stukje' werd gedaan. Dit om er zeker van te zijn dat ik geen nare bijwerking hieraan zou overhouden.Je wordt op je gemak gesteld en door de koude lucht die op de plek word gehouden tijdens het laseren, doet het geen pijn.Ik heb nu 2/3 behandelingen gehad en ik zie nu al resultaat!
Sheed Sheed
Sheed Sheed
11:22 18 Dec 20
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik ben ontzettend tevreden.Het apparaat wat zij gebruiken vind ik heel fijn, waardoor het ook minder pijn doet.Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan, want mijn tattoo is al bijna weg!!!!Nogmaals bedankt newskinlaserclinic, jullie hebben mij verlost van mijn vreselijke tattoo!!!
Laura Gräper
Laura Gräper
17:45 10 Nov 20
In het begin dacht ik dat het niet werkte omdat ik vrij weinig verschil zag na de eerste behandeling. Maar zodra we bij de 3e behandelingen kwamen zag ik echt al goed verschil! Ben echt blij met het resultaat. Het heeft uiteindelijk 9 behandelingen nodig gehad om de tattoo helemaal weg te krijgen. Maar het was het allemaal waard!
Char
Char
13:05 07 Nov 20
Ik ben erg tevreden na 9 behandelingen is heel mijn tattoo weg! Zo fijn eindelijk een nieuw leven zonder die lelijke tattoo van mijn ex vriend.
Britt Schutz
Britt Schutz
09:53 01 Oct 20
Fijn bedrijf, professioneel en heel snel resultaat. Ik ben blij met het resultaat, prijs en kwaliteitsverhouding is goed in balans!
Amber Oomen
Amber Oomen
09:53 01 Oct 20
Рighly recommend! Very nice and friendly place and I can see a big difference after the first session!
Kateryna Synevych
Kateryna Synevych
11:58 20 Sep 20
Ik ben nu twee keer behandeld en ik ben zeer tevreden. De salon is erg schoon en ziet er mooi uit. De eigenaresse weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ze legt goed uit hoe ze te werk gaat en tijdens de behandeling vraagt ze hoe je het ervaart.
Paula boom
Paula boom
12:38 04 Sep 20
Ik heb zelf een getinte huid, daarom wilde ik niet zomaar ergens mijn tattoo laten verwijderen..Ik heb daarom eerst onderzoek gedaan naar welke type laser hier geschikt voor is, helaas komt dat bijna niet voor! Ik hoorde via een kennis over New Skin, hier werken ze met een nieuwe laser die geschikt is voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Tijdens een vrijblijvende intake heb ik nogmaals al mijn vragen kunnen stellen en voorbeelden mogen zien, zo fijn. Ik heb inmiddels twee behandelingen gehad en ik merk dat de tattoo al goed aan het vervagen is, zonder nare bijwerkingen.
Romaine Tevreden
Romaine Tevreden
13:16 24 Aug 20
Heel erg fijn geholpen door de eigenaresse, ze legt alles duidelijk van te voren uit en tijdens de behandeling vraagt ze hoe het gaat. Super blij met het resultaat er is niks meer te zien van mijn PMU!
San Mulder
San Mulder
09:58 20 Aug 20
Helemaal tevreden. Tattoo weg na 7 sessies zonder littekenweefsel ondanks mijn donkere huid wat best een risico is bij andere zaken. Toppers daarzo!
Aarti Gayadin
Aarti Gayadin
08:08 20 Aug 20
Josje is super professioneel en weet wat ze doet! Prachtige zaak op de ceintuurbaan, hygiënisch en schoon.
Z. G.
Z. G.
13:21 12 Aug 20
Ik ben blij dat ik bij New Skin ben gaan starten met het verwijderen van mijn tattoo. Ik heb hiervoor al 3 behandelingen gehad waar ik helemaal geen verschil zag. Uiteindelijk na 5 behandelingen is mijn gehele tattoo weg! Je wordt ook heel vriendelijk en kalm geholpen, echt een aanrader.
Amy Stroet
Amy Stroet
07:46 09 Aug 20
Na de eerste behandeling al veel verschil gezien. Mooie zaak en erg fijn geholpen!
Ophelie Bakker
Ophelie Bakker
11:13 08 Aug 20
Je hoort verhalen dat het heel erg pijn doet om een tattoo te verwijderen maar in werkelijkheid valt het heel erg mee.Na de tweede behandeling went het zelfs.Na de eerste behandeling zag ik duidelijk positief resultaat.Zeker een aanrader !
Ser Neslo
Ser Neslo
10:17 07 Aug 20
Goed verzorgde zaak. Modern en gezellig als je binnen komt. Ik liet mijn PMU weglaseren en ik heb er geen spijt van! Ben nu 1x geweest en zie al heel erg veel verschil. Dat scheelt in het aantal te betalen behandelingen en dat is altijd fijn!
S D
S D
07:23 05 Aug 20
js_loader

Misschien heb je een vraag over de behandeling?

Wat is microneedling?

Microneedling een techniek die zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld en inmiddels een bewezen effectieve cosmetische behandelmethode is. Bij New Skin Laserclinic wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling: de M-pen by Mesoestetic®️⁠. Deze behandeling is enorm populair omdat het je eenvoudig en snel helpt om een stralende, egale en jonger ogende huid te krijgen!

Voordelen van Microneedling
Tijdens een behandeling met de M-pen worden er gecontroleerd op hoge snelheid verticale, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Door deze microwondjes in de huid komen groei- en helende factoren vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Juist deze vernieuwing van de huid heeft veel gunstige uitwerkingen. Zo geneest de huid na een microneedling behandeling voornamelijk door de productie van collageen. Een echte must als je weet dat vanaf ons 25e levensjaar deze productie van collageen in de huid vermindert. Ook zorgt de behandeling voor de stimulatie van nieuwe, gezonde bloedvaatjes die zuurstof en voedingstoffen doen aanvoeren. Een behandeling met de M-pen resulteert daarom in huidverjonging en vermindering van fijne lijntjes.

Deze heropbouw van het collageen kan ook goed bijdragen in vermindering van littekens en verzachten van textuur, waardoor de huid weer een glad uiterlijk krijgt. Aanwezige pigmentvlekken die je huid een ongelijkmatige teint geven, zullen sneller worden afgestoten waarna een herverdeling van nieuwe pigmentcellen zal ontstaan. Het gevolg is een egale en gelijkmatige teint. Kortom; een microneedling behandeling triggert onze huid om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor gaat de huid zich actiever en als het ware jeugdiger gedragen. De nieuw gevormde huid zorgt voor een frisser uiterlijk.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Hoeveel behandelingen er nodig zijn ligt aan de huidindicatie en het gewenste resultaat maar een kuurverband van 5 behandelingen met een interval van 4 weken is vaak nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Let op: 5 behandelingen is een indicatie, ieder mens is uniek dus het kan voorkomen dat je meer behandelingen nodig hebt voor een optimaal resultaat.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?
De meeste mensen die deze behandeling ondergaan spreken niet van pijn. Toch kan een behandeling als prikkelend en enigszins scherp ervaren worden. Het gevoel is meestal goed te verdragen en er is geen verdoving nodig.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

in 3 stappen een nieuwe huid.

Ben jij toe aan een boost voor je huid?

Boek nu de Exclusive New Skin Facial!