Spijt van PMU wenkbrauwen

Heb jij spijt van je PMU wenkbrauwen? Gelukkig zijn er een aantal opties om van jouw mislukte PMU af te komen. In dit artikel vertellen we je meer.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

PMU wenkbrauwen

Permanente make-up (PMU) is een populaire cosmetische behandeling waarmee mensen hun wenkbrauwen, lippen en ogen permanent kunnen laten tatoeëren. Vooral PMU wenkbrauwen zijn steeds populairder omdat je hiermee elke dag wakker wordt met perfecte gevormde wenkbrauwen zonder dat je hier ‘s ochtends uren lang moeite in moet steken om ze gelijk te krijgen. Helaas kunnen er situaties ontstaan waarbij je toch spijt kunt krijgen van je PMU-wenkbrauwen.

spijt van pmu wenkbrauwen

Hoe kunnen PMU wenkbrauwen mislukken

Er zijn verschillende redenen waarom iemand spijt kan hebben van zijn of haar PMU-wenkbrauwen. Een van de meest voorkomende redenen is dat de vorm of kleur niet naar wens is. Soms kan het voorkomen dat het eindresultaat simpelweg niet voldoet aan de verwachtingen. Het kan ook zijn dat de PMU specialist te weinig ervaring heeft waardoor ze misschien niet mooi gezet zijn. Een andere reden waarom mensen spijt kunnen hebben van hun wenkbrauwen is dat de kleur in de loop van de tijd kan vervagen of veranderen. PMU-wenkbrauwen zijn ontworpen om lang mee te gaan, maar dit betekent niet dat ze permanent zijn. Na verloop van tijd kan de kleur vervagen en veranderen als gevolg van blootstelling aan de zon, het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten of andere factoren.

Spijt van PMU wenkbrauwen, wat nu?

Als je spijt hebt van je PMU-wenkbrauwen, is het belangrijk om te weten dat er verschillende opties beschikbaar zijn om het probleem op te lossen. Je kunt natuurlijk proberen om de PMU wenkbrauwen te laten bijwerken of te corrigeren. Helaas weet je hierbij nooit van te voren of je daarna wel tevreden gaat zijn met het eindresultaat. Laat dit in ieder geval altijd doen door een ervaren PMU-specialist.

Mislukte PMU verwijderen met een laserbehandeling

Een van de meest effectieve manieren om mislukte PMU-wenkbrauwen te behandelen, is met behulp van lasertechnologie. Lasers kunnen het pigment in de wenkbrauwen afbreken, waardoor het geleidelijk vervaagt en verdwijnt. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de individuele omstandigheden, maar de meeste mensen hebben tussen de 3 en 6 behandelingen nodig om het pigment volledig te laten verdwijnen. Een laserbehandeling is een veilige behandeling waarbij er geen littekens achterblijven of haartjes zullen uitvallen.

Spijt van PMU wenkbrauwen? New Skin Laserclinic!

Als je spijt hebt van je PMU-wenkbrauwen, is het belangrijk om met een ervaren PMU-specialist te praten over de opties voor het oplossen van het probleem. Bij New Skin Laserclinic werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten die jou altijd kunnen voorzien van het beste advies. Jij kunt langs komen voor een gratis intake waarbij onze huidtherapeuten je kunnen helpen met de verschillende mogelijkheden en het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Plan vrijblijvend een gratis intake in en kom langs bij ons in de salon!

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.