Pigmentvlekken gezicht verwijderen

Heb jij last van pigmentvlekken in je gezicht? In dit artikel vertellen wij je precies wat jij kunt doen om pigmentvlekken in je gezicht te verwijderen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Pigmentvlekken gezicht

Heb jij last van pigmentvlekken in je gezicht? Pigmentvlekken zijn onregelmatige donkere gekleurde vlekken op je huid die vaak ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon. Pigmentvlekken zijn over het algemeen niet kwaadaardig, maar kunnen voor sommige wel als storend worden ervaren. Pigmentvlekken in het gezicht kunnen dan ook misschien tot onzekerheden leiden en hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. In dit artikel vertellen wij je precies wat jij kunt doen om pigmentvlekken in je gezicht te verwijderen.

Pigmentvlekken in je gezicht natuurlijk verwijderen

Er zijn verschillende manier te vinden online hoe je pigmentvlekken in je gezicht op een “natuurlijke” manier zou kunnen verwijderen. Zo zou je pigmentvlekken natuurlijk kunnen verwijderen met behulp van appelazijn of met citroen. Dit is helaas niet het geval. Citroen bevat veel fruitzuren die de huid juist kunnen irriteren. Daarnaast wordt er ook wel eens gezegd dat je huidproblemen kunt verhelpen met tandenpasta. Ook dit is een fabel. Tandenpasta droogt de huid juist uit waardoor er alleen maar meer schade ontstaat. Ga dus niet te veel in de weer met huishoudelijke middelen die je huid juist kunnen beschadigen.

Pigmentvlekken gezicht verwijderen

Pigmentvlekken verminderen met crème

Er zijn verschillende crèmes of serums te vinden die kunnen helpen bij het verminderen van pigmentvlekken. Deze crèmes zul je regelmatig moeten blijven smeren en zorgen er helaas ook niet voor dat de pigmentvlekken helemaal zullen verdwijnen. Daarbij is voorkomen belangrijker dan genezen. Pigmentvlekken ontstaan voornamelijk door overmatige blootstelling aan de zon. Gebruik daarom iedere dag zonnebrand voor je gezicht en een dagcrème met SPF.

Pigmentvlekken in je gezicht verwijderen met een laserbehandeling

De meest effectieve en veilige manier om echt helemaal van je pigmentvlekken af te komen is door middel van een laserbehandeling. Een laserbehandeling zorgt er voor dat pigmentvlekken worden verwijderd zonder dat hier littekens of beschadigingen aan overblijven. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de Fotona Starwalker MaxQ, een van de meest geavanceerde lasertechnieken die geschikt is voor ieder huidtype. Vaak is er maar 1 behandeling nodig om de pigmentvlekken volledig te verwijderen.

Laserbehandeling bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag je pigmentvlekken in je gezicht laten verwijderen? Het is belangrijk dat je altijd met een ervaren huidtherapeut kijkt naar de beste behandeling die pas bij jouw huid. Elke huid reageert namelijk ander en jij moet hier op een veilige manier mee om gaan. Onze huidtherapeuten staan voor jou klaar en kijken met jou mee naar de meest geschikte en veiligste behandeling. Plan vrijblijvend een gratis intake in, dan helpen we je graag verder.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten