Nazorg tattoo laseren

Heb of wil je een tattoo laten weg laseren? Dan is de nazorg van jouw tattoo bijna net zo belangrijk als het laseren zelf. Lees hier meer.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Hoe werkt tattoo verwijderen?

Tijdens een laserbehandeling worden er sterke lichtpulsen op de tatoeage afgezonden die de inktdeeltjes van de tattoo afbreken. Hierdoor kan de inktmakkelijker vervoerd worden door het lichaam en de tattoo verdwijnen. Een goede nazorg na het laseren van een tattoo is belangrijk voor de genezing.

nazorg tattoo verwijderen

Tattoo laseren genezing

Na het laseren van een tattoo kan het zijn dat je misschien wat last krijgt van jeuk en een rode of gezwollen huid. Dit trekt meestal van zelf weer weg binnen 1 tot 3 uur. De paar dagen eerste na het laseren van de tattoo kunnen er ook wat blaren of korsten ontstaan. Dit is normaal en hier hoef je je geen zorgen om te maken. Wel is het belangrijk om te proberen zo min mogelijk aan deze korsten en blaren te zitten zodat deze helemaal kunnen genezen en er geen infecties ontstaan.

Hoeveel behandelingen tattoo laseren?

Er zijn meerdere behandelingen nodig om een tattoo helemaal te laten verwijderen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte, de diepte van de tatoeage, het huidtype, kleuren van de inkt, individuele lymfesysteem en de locatie van de tattoo. Wel kun je na de eerste behandelingen al resultaat zien en zal de tattoo steeds meer gaan vervagen.

Nazorg tattoo laseren

Wat is nou de beste nazorg na het verwijderen van jouw tattoo? Er zijn een aantal dingen die je het beste kunt vermijden na een laserbehandeling. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Houd het behandelde gebied goed droog en schoon
  • Vermijd overmatige zon en ga niet onder de zonnebank tijdens de gehele behandeling. Gebruik altijd zonnebrand op het gebied
  • Douche niet te warm en ga niet naar de sauna de eerste 2 weken na de behandeling.
  • Vermijd zware lichamelijke inspanning en zweet op het behandelde gebied.
  • Blijf af van korstjes en blaren.

Tattoo laseren voor en na

De beste nazorg na het weglaseren van jouw tattoo?

Heb jij een tattoo waar je niet meer blij mee bent en wil je hier graag vanaf? Bij New Skin Laserclinic kun jij terecht voor het effectief en veilig verwijderen van jouw tattoo. Onze gediplomeerde huidtherapeuten leggen jou alles uit over de beste nazorg na het weglaseren van jouw tattoo. Tijdens een gratis intake gesprek stellen we een persoonlijk behandelplan en en vertellen wij je precies wat jij kan verwachten. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten? Plan direct een afspraak in, dan helpen we je graag verder.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.