Mislukte tattoo?

dec 8, 2021

Heb jij een mislukte tattoo en wil je hier graag zo snel mogelijk van af? Gelukkig zijn er een 2 manieren om van je mislukte tattoo af te komen. Ontdek hoe.

Heeft u een tattoo waar u niet tevreden mee bent en houdt u zich vaak bezig met het verbergen ervan? Uw zelfvertrouwen kan door de mislukte tattoo afnemen. Als de tattoo niet te verbergen valt, wilt u er eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk van af. New Skin Laserclinic staat graag voor u klaar om dit probleem op te lossen, zodat u weer lekker in uw vel zit.

Redenen van een mislukte tattoo en de gevolgen hiervan

Als u niet tevreden bent met uw tattoo, kan dat verschillende redenen hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Spelfouten
  • De tattoo is niet netjes afgewerkt
  • De tattoo lijkt niet op het gewenste plaatje
  • U heeft een litteken op de tattoo opgelopen

Deze elementen kunnen ervoor zorgen dat u zich niet zelfverzekerd voelt. U draagt bijvoorbeeld lange mouwen en probeert de tattoo hiermee te verbergen en u vertelt anderen niet over uw tattoo. Het liefst wilt u zo snel mogelijk van uw tattoo af en geen lange mouwen hoeven te dragen tijdens de warme zomerdagen.

Hoe komt u van een mislukte tattoo af?

Wilt u uw mislukte tattoo herstellen? Wij laten je twee manieren zien om van je deze tattoo af te komen.

De tattoo laten coveren

Als u van uw mislukte tattoo af wilt kunt u er voor kiezen om deze te laten coveren. Zorg er voor dat je kiest voor een ervaren en professionele tattooshop. Deze zal samen met u een nieuw ontwerp bedenken om over uw oude tattoo heen te zetten. De tatoeëerders zullen de tattoo zo goed verbergen, dat er niks meer van terug is te zien en u alleen nog maar naar uw mooie nieuwe tattoo kan kijken. Let er hierbij wel op dat de nieuwe tattoo altijd groter en donkerder wordt dat de oude tattoo.

De tattoo permanent laten verwijderen

Als u geen idee heeft over een nieuw tattoo ontwerp en u van uw oude tattoo af wilt, kunt u er ook voor kiezen om de tattoo permanent te laten verwijderen. Dit proces heeft meer tijd nodig dan het laten coveren van de tattoo, maar als u even geen tattoo meer wilt, is deze methode helemaal geschikt voor u. Het verwijderen van de tattoo zal elke 8 weken met een laserbehandeling worden gedaan tot het gewenste resultaat is behaald. De duur van het proces verschilt dan ook van de soort tattoo (groot of klein, zwart-wit of kleur). Vooraf wordt er met onze specialisten een schatting gemaakt van de benodigde laserbehandelingen. Mocht u na het verwijderen van een mislukte tattoo weer een nieuwe willen hebben op dezelfde plek, dan is dat 6 maanden na de laserbehandelingen ook weer mogelijk!

Wat bieden wij u aan?

Het is voor ons erg belangrijk dat u tevreden bent na het herstellen van de tattoo. Hierdoor zullen wij voorafgaand de behandelingen een intakegesprek met u houden om al uw wensen in kaart te brengen en te kijken welke methode hier het beste bij aansluit.

Ook vinden wij het belangrijk dat u niet te veel betaalt voor het herstellen van uw tattoo, aangezien het vervelend genoeg is om met een mislukte tattoo rond te moeten lopen. Hierdoor bieden wij een betaalbare prijs aan die in verhouding staat met de kwaliteit. Tijdens het intakegesprek zult u hier meer informatie over krijgen.

Maak nu uw afspraak

Wilt u zo snel mogelijk van uw mislukte tattoo af en u geen meer hoeven te maken over het verbergen ervan? Plan dan gelijk een intakegesprek in zodat we kunnen bepalen welke behandeling voor u geschikt is. Ontdek hier meer over verwijderen van u tattoo.

Volg ons ook op social media

Bekijk resultaten van anderen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Wil je jouw tattoo laten verwijderen?

Plan een gratis intake. We bespreken graag de mogelijkheden om je tattoo te laten verwijderen.