Laserbehandeling ouderdomsvlekken

Door middel van een laserbehandeling kun je op een effectieve manier van jouw ouderdomsvlekken afkomen. Lees hier alles over het laseren van pigmentvlekken.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Heb je last van ouderdomsvlekken of pigmentvlekken en wil je hier graag vanaf? Door middel van een laserbehandeling kun jij op een veilige en effectieve manier van jouw ouderdomsvlekken afkomen. In dit artikel vertellen we je alles over het weg laseren van ouderdomsvlekken.

Wat zijn ouderdomsvlekken?

Ouderdomsvlekken zijn een vorm van pigmentvlekken die naarmate je ouder wordt kunnen ontstaan. Erfelijkheid speelt hierbij een grote rol, maar ook overmatige blootstelling aan de zon zijn vaak de oorzaak. Ouderdomsvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar ze zijn vaak te vinden op gebieden die vaak aan de zon worden blootgesteld, zoals gezicht, nek, handen en armen. Ouderdomsvlekken zijn onschuldig en niet kwaadaardig maar kunnen voor sommige mensen wel al storend worden ervaren. Gelukkig kun je hier dan ook iets tegen doen.

Laserbehandeling ouderdomsvlekken

Een laserbehandeling is een effectieve manier om van je ouderdomsvlekken af te komen. Tijdens een laserbehandeling worden er korte laserflitsen op de pigmentvlekjes gestuurd en worden de pigmentkorrels verhit. De korrels worden hierdoor afgebroken waardoor ze daarna makkelijker door het lichaam vervoerd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de pigmentvlekjes uiteindelijk zullen verdwijnen

Laserbehandeling met de Fotona Starwalker Maqx

Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde laserapparatuur, de Fotona Starwalker Maqx. De Fotona Starwalker is een effectief laser apparaat die geschikt is voor ieder huidtype. Daarnaast maken we gebruik van een een Zimmer Cool apparaat. Deze blaast ijskoude lucht op de huid waardoor de huid als het ware verdoofd wordt voor de laser. Hierdoor is een behandeling 75% minder gevoelig.

Ouderdomsvlekken na de laserbehandeling

Na de laserbehandeling zullen er eerst donkerbruine of soms zwarte korstjes op plekken ontstaan. Het is belangrijk dat het genezingsproces niet verstoord wordt en dat je deze korstjes er dan ook niet afkrabt. Wanneer je deze korstjes er wel afhaalt kunnen er witte vlekken onstaan die uiteindelijk niet meer zullen terug kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk dat er misschien wat blaartjes ontstaan. Deze zullen ook vanzelf weer weg gaan.

Laserbehandeling bij New skin Laserclinic

Heb je last van ouderdomsvlekken en wil je deze graag weg laten laseren? Bij New Skin Laserclinic werken we met de beste apparatuur en een team van gespecialiseerde huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten staan voor jou klaar en helpen je graag verder met al je vragen. Plan vrijblijvend een gratis intake gesprek in, zodat we samen een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten