Kosten en behandelingen tattoo verwijderen

Heb jij een tattoo die je wilt laten weg laseren? De kosten voor het verwijderen van een tattoo zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ontdek de kosten.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Het kan voorkomen dat je een tattoo hebt waar je uiteindelijk niet blij mee bent. Er zijn verschillende manieren om dan van je tattoo af te komen. Een van de veiligste en snelste manieren is het weg laseren van je tattoo. Als je de kosten voor het verwijderen van een tattoo wilt vergelijken moet je rekening houden met een aantal factoren.

Kosten tattoo verwijderen

Hoeveel laserbehandelingen heb je nodig

Hoeveel het verwijderen van je tattoo gaat kosten hangt af van de grote van de tattoo en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Bij het laseren van je tattoo heb je vaak meerdere behandelingen nodig. Bij New Skin Laserclinic heb je gemiddeld tussen de 4 en 9 behandelingen nodig (Hier kunnen we helaas geen garantie voor geven). Elke tattoo is natuurlijk uniek en het verschilt per tattoo en persoon hoeveel behandelingen je nodig hebt. Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het verwijderen van je tattoo hang af van een aantal factoren:

  • Diepte van de tatoeage
  • Het huidtype
  • Kleuren van de inkt
  • Individuele lymfesysteem
  • Locatie van de tattoo
  • Lasertechniek

FOTONA STARWALKER MAQX

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt ook af van de techniek en de laser die gebruikt wordt. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van de geavanceerde laserapparatuur Fotona StarWalker MaxQ. Dit laserapparaat werkt met de nieuwste technologie waardoor het te gebruiken is op elk huidtypen en er helemaal geen littekens achterblijven. Het is een van de snelste, veiligste en meest effectieve methode om je tattoo te laten laseren.

Kosten tattoo verwijderen per behandeling

Ben jij benieuwd naar de kosten van het verwijderen van jouw tattoo? De prijs is afhankelijke van de grote van jouw tattoo. Bekijk hier alle kosten per behandeling bij New Skin Laserclinic

Tattoo laseren bij New Skin Laserclinic

Wil jij van je mislukte tattoo af? Bij New Skin Laserclinic kan jij je tattoo op een veilige en effectieve manier laten laseren. We werken met uitsluitend maar gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Samen met het meest geavanceerde lasertechniek zorgen we voor het beste resultaat waarbij er geen littekens achterblijven. Plan snel een gratis intake in om te kijken naar de mogelijkheden en kosten voor het verwijderen van je tattoo.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten