Bij New Skin Laserclinic ontmoeten we veel mensen die spijt hebben van hun tattoo. De redenen hiervoor zijn zeer divers: van een ‘impulsieve’ tattoo tot de naam van een ex en van vervaging van kleuren tot uitgerekte afbeeldingen. Gelukkig is er een veilige én effectieve manier om die tatoeages te verwijderen. Bij New Skin Laserclinic maken onze specialisten gebruik van de nieuwste lasertechniek. De plek voor tattoo laseren.

Doet tattoo laseren pijn?

Tijdens het tattoo laseren geeft de laser meerdere laserpulsen op jouw tattoo en hierdoor wordt de inkt geabsorbeerd door het laserlicht, waarna de inkt in kleine deeltjes uiteenvalt.
Die voert je lichaam vervolgens als afvalstoffen af. Het laseren doet niet echt pijn, maar wordt door onze klanten vaak beschreven als ‘een elastiekje dat tegen de huid schiet’.

Mocht je het toch als zeer onprettig ervaren, dan is het mogelijk om tijdens de laserbehandeling de huid te koelen met koude lucht via ons Zimmer cool cryogene.
Dit apparaat verdooft de huid een beetje waardoor de behandeling zo’n 75% minder gevoelig is.

Na de behandeling is het verstandig om de behandelde plek twee keer per dag in te smeren met een herstellende crème en de huid goed uit de zon te houden en zodoende beschermen met een SPF. Ook kun je de sauna en het zwembad beter mijden in de eerste week na de behandeling. Zodra de huid volledig is hersteld, kun je weer genieten van zon en water!

De Pico Laser

Tegenwoordig kun je het beste kiezen voor een laser die werkt met picoseconden.

Een picoseconde is 100 keer sneller ten opzichte van een nanoseconde en slechts 1 triljoenste van een seconde. Bij tattoo verwijderen zorgt dit ervoor dat de inktdeeltjes nog kleiner worden gemaakt waardoor het lichaam deze nog makkelijker en sneller op kan ruimen. Een laser die werkt met picoseconden zoals de Starwalker zorgt ervoor dat je slechts de helft aan behandelingen nodig hebt als voorheen met oudere typen lasers. Daarnaast heeft de Starwalker vier verschillende golflengtes in tegenstelling tot andere systemen, waardoor je zelfs de lastigste inktresten kan verwijderen..

Het grootste voordeel is dat wij met de Starwalker in staat zijn om zeer selectief bepaalde delen van jouw huid te behandelen. Ook maakt de laser gebruik van extreem korte lichtpulsen, waardoor er na de behandeling geen littekens zichtbaar zijn.

De voordelen van tattoo verwijdering d.m.v. laseren:

  • 100% veilig;
  • snel resultaat;
  • geschikt voor alle huidtypes en inktkleuren;
  • laat geen littekens achter;
  • minst pijnlijke manier;
  • de kans op kleurresten is bijna gereduceerd tot nul;
  • tattoo verwijderen al vanaf € 55,-;
  • bewezen resultaten (check de reviews van onze klanten op de website).

Gratis intake voor het tattoo laseren

Ben je benieuwd wat New Skin Laserclinic voor jouw ongewenste tattoo kan betekenen? Je kunt een gratis intake bij ons plannen via de website. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de intake behandelen we al jouw vragen en kijken we naar het behandelplan voor het verwijderen van jouw tatoeage.

Volg ons ook op social media

Bekijk resultaten van anderen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Ben jij jouw tattoo eigenlijk zat?

Het is mogelijk om je tattoo te laten verwijderen.