Tattoo verwijderen pico laser

Ben jij opzoek naar de beste manier om een tattoo te laseren? Een Pico laser is de snelste, veiligste en effectiefste manier om een tattoo te verwijderen. In dit artikel vertellen we je hoe een pico laser werkt en wat de voordelen hiervan zijn.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Ben jij opzoek naar de beste manier om een tattoo te laseren? Een pico laser is de snelste, veiligste en effectiefste manier om een tattoo te verwijderen.

Als je een ongewenste tattoo hebt wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Er zijn verschillende laser technieken waarmee je een tattoo zou kunnen verwijderen. Een van de meest snelle, veilige en effectieve manieren om een tattoo te verwijderen is met een pico laser. In dit artikel vertellen we je hoe een pico laser werkt en wat de voordelen hiervan zijn.

Hoe werkt een Pico laser

Net als andere lasers werkt de pico laser door middel van lichtpulsen. Het verschil met andere lasers is dat de pico laser lichtpulsen produceert van slechts een picoseconde. Traditionele lasers werken met een snelheid van een nanoseconde. De picolaser is hierbij 1000 keer sneller dan traditionele lasers. Doordat de puls zo krachtig is, worden de inktdeeltjes in de huid direct verpulverd tot hele kleine deeltjes. Omdat de deeltjes zo klein zijn worden ze sneller afgevoerd in het lichaam. Op deze manier zijn er minder behandelingen nodig dan met een traditionele laser. Daarbij kan je met een picolaser heel nauwkeurig werken waardoor je precies de juiste plek kunt behandelen.

Tattoo verwijderen met Pico laser

Met een pico laser kan je op een veilige en effectieve manier een tattoo verwijderen. Voor een picolaser behandeling zijn meestal ongeveer 4 – 9 behandelingen nodig. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van verschillende factoren en de grote van je tattoo. Voorafgaand aan de behandeling vind altijd eerst een consult plaats met de huidtherapeut. Deze bespreekt de opties en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn. Tijdens de behandeling wordt de picolaser op de juiste plek gericht en geeft deze meerdere lichtpulsen. Over het algemeen wordt het verwijderen van een tattoo met een pico laser niet als heel pijnlijk ervaren. Je kunt het een beetje vergelijken met elastiekjes die tegen de de huid aanschieten. Bij New Skin LaserClinic maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat, deze verdooft de huid met ijskoude lucht. De behandeling wordt hierdoor 75% minder gevoelig.

Na de behandeling

Na de behandeling is het mogelijk dat er bij de behandelde huid roodheid, zwelling, jeuk, een branderig gevoel en blaarvorming ontstaat. Meestal zijn deze bijwerkingen na drie dagen helemaal weggetrokken. Het is belangrijk dat je de tatoeage tussen de behandelingen door beschermt tegen de zon. Zorg hierbij dat je je huid goed in smeert met zonnebrand. Tijdens de behandeling moet de warmte die is ontstaan de huis kunnen verlaten. Gebruik daarom zo min mogelijk crèmes of make-up op de dag van de behandeling. Alleen zonnebrandcrème is toegestaan.

Voordelen Pico laser

Er zijn meerdere voordelen om je tattoo te verwijderen met een Pico laser:

  • Geschikt voor alle huidtypes en huidkleuren
  • Snelste, veiligste en meeste effectieve methode
  • Geen littekens
  • Minder behandelingen nodig

Tattoo verwijderen bij New Skin Laserclinic

New Skin Laserclinic maakt gebruik van de StarWalker MAQX, een geavanceerd laserapparaat. Dit laserapparaat werkt met de nieuwste technologie waardoor het te gebruiken is op elk huidtypen en er helemaal geen littekens achterblijven. We werken met uitsluitend gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten voor het beste resultaat. Plan een gratis intake gesprek in om te kijken naar de mogelijkheden samen met een van onze huidtherapeuten.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten