Tattoo laten weglaseren

Heb jij een tattoo laten zetten waar je uiteindelijk niet meer blij mee bent? In dit artikel vertellen we je alles over het laten weglaseren van een tattoo.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Tattoo laseren

Heb jij een tattoo laten zetten waar je uiteindelijk niet meer tevreden mee bent? Misschien heb je wel een tattoo laten zetten van je ex, of is de tattoo niet mooi gezet door de tattoo artist. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk van jouw tattoo af. Gelukkig is er een manier hoe jij veilig en effectief van jouw ongewenste tattoo af kan komen, namelijk door het te laten weglaseren. In dit artikel vertellen we je alles over het weglaseren van een tattoo.

tattoo laten weglaseren

Tattoo laten weglaseren: Hoe werkt het?

Een laserhandeling is een veilige en effectieve manier om van je tattoo af te komen. Tijdens een laserbehandeling worden er korte en snelle lichtpulsen op de tattoo afgestuurd. Dit laserlicht absorbeert de inkt van de tattoo waardoor de inkt daarna in kleine deeltjes uiteenvalt. Uiteindelijk voert je lichaam deze deeltjes als afvalstoffen af waardoor de tattoo beetje bij beetje zal verminderen.

Resultaten na een laserbehandeling

Om een tattoo volledig weg te laten laseren zullen er meerder laserbehandelingen nodig zijn. Wel zal je na de eerste behandeling al een verschil merken. Een laserbehandeling een is veilige manier om van je tattoo af te komen zonder dat er littekens of beschadigingen op de huid achterblijven. Na de behandeling is het misschien mogelijk dat er op de huid een beetje roodheid, zwelling, jeuk of een branderig gevoel ontstaat, maar dit is vaak binnen 3 dagen weer weggetrokken.

Is een tattoo laten weglaseren pijnlijk?

Veel mensen denken dat een tattoo weglaseren erg pijnlijk is. Dit is gelukkig niet helemaal het geval. Het verschilt natuurlijk per persoon hoe pijnlijk een laserbehandeling is. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van een Zimmer Cool apparaat deze verdoofd de huid als het ware met koude lucht waardoor een laserbehandeling 75% minder gevoelig wordt. Je kunt een beetje vergelijken met kleine elastiekjes die tegen je huid aan geschoten worden.

Laserbehandeling bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag een ongewenste tattoo laten weglaseren? Bij New Skin Laserclinic werken we met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten zodat wij jou altijd op een veilige manier van jouw tattoo af kunnen helpen. Tijdens een gratis intake bespreken wij graag met jou de mogelijkheden en kunnen we je voorzien van het beste advies. Plan vrijblijvend een intake in via onze website.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.