Tattoo laten verwijderen

De tattoo van je ex was ooit een leuk idee, maar nu heb je er spijt van. Je wilt er graag vanaf en verder met je leven. Maar misschien heb je helemaal geen tattoo van je ex, maar is jouw tattoo gewoon mislukt en wil je het niet meer zien. Wat de reden ook is, één ding weet je zeker, je wilt de tattoo laten verwijderen. Wat zijn de beste manieren om de tattoo te laten verwijderen en wat zijn de kosten hiervan? Wij leggen je het allemaal uit in dit artikel.

Kan je een tattoo verwijderen?

Geen zorgen, je kan van jouw foute tattoo afkomen. Er zijn twee bekende manieren om een tattoo te verwijderen. De tattoo operatief laten verwijderen of het laten laseren. Als je ervoor kiest om de tattoo operatief te laten verwijderen, dan houd je daar een litteken aan over. Er wordt namelijk een stukje huid weggesneden. Ook is er een herstelperiode van drie tot zes weken. Wel ben je meteen van de tattoo af. Verder kun je ervoor kiezen om de tattoo te laten laseren. Hier zijn meerdere behandelingen voor nodig, gemiddeld tussen de vier en tien behandelingen. Let wel op dat dit erg verschilt per persoon. Diverse factoren hebben invloed op het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Denk aan hoe diep de tattoo is gezet, het huidtype, hoe oud de tattoo is etc.

Onze laserapparaat

Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik een geavanceerde en award winning laser, de StarWalker. De StarWalker combineert hoge energie vermogens van nanoseconde lasers met ultrakorte pulspiekvermogens van picoseconde lasers. Dit is de enige apparaat op de markt die de twee sterkste energie mogelijkheden combineert in één. Door deze innovatie techniek is onze laser geschikt voor elke huidtype, hou je geen littekens over en zie je snel resultaat.

Tattoo laten verwijderen kosten

De kosten voor het laten verwijderen van een tattoo verschillen per kliniek. Bij New Skin Laserclinic vinden we het belangrijk dat het verwijderen van een tattoo toegankelijk is voor iedereen. Daarom betaal je bij ons per behandeling. Doordat de behandelingen om de 8 tot 12 weken zijn, blijft onze laserbehandeling toegankelijk voor iedereen. Echter is elke tattoo anders en maken wij vooraf een persoonlijke behandelplan voor je. Wil je een indicatie krijgen van de kosten? Neem dan een kijkje op onze prijzenpagina.

Tattoo verwijderen in Amsterdam

Woon je in of rondom Amsterdam? Dan bereik je binnen no-time onze kliniek. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Met maar enkele minuten verwijderd van de Pijp en de tramhalte, bekijk hier de routebeschrijving. In onze kliniek staat een ervaren team op je te wachten. Gediplomeerde huidtherapeuten en gecertificeerde laserspecialisten, echte gepassioneerde professionals die je graag verder helpen.

Tattoo laten laseren? Plan je intakegesprek in.

Je weet nu wat er allemaal komt kijken bij het verwijderen van een tattoo. Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Plan dan een gratis intakegesprek in en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Tot snel!

Volg ons ook op social media

Bekijk resultaten van anderen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Ben jij jouw tattoo eigenlijk zat?

Het is mogelijk om je tattoo te laten verwijderen.