Tattoo laten verwijderen

Niet blij met je tattoo en wil je hem laten verwijderen? Wat is de beste manier? Hoe doe je het? Je leest het in dit artikel!
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Tattoo laten verwijderen.

Een verkeerde keuze, een slechte tattooartist, het is uit met je relatie of uitgelopen inkt. Allerlei redenen dat je van je tattoo af wilt. Maar ja, hoe doe je dat? Er zijn een aantal manieren hoe jij van je tattoo af kan komen. Je kunt er voor kiezen om je tattoo operatief te laten verwijderen of door middel van laser. Lees hieronder alles over het laten verwijderen van je tattoo.

Tattoo operatief laten verwijderen.

Doormiddel van een operatie, hoe werkt dat? Een operatieve verwijdering van de tattoo kan alleen wanneer een tattoo niet breder is dan 2 cm. Hoe het werkt is de chirurg snijdt onder narcose de huid dat het inkt bevat weg. En naait het dan weer een soort van dicht doormiddel van hechtingen. De genezing duurt ongeveer 3-6 weken, afhankelijk van de grootte. Er blijft een klein litteken achter en in sommige gevallen kan deze gaan ontsteken of verdikken.

Tattoo laten verwijderen met laser

Je tattoo laten verwijderen door middel van laserbehandelingen is over het algemeen gezien de meest effectieve methode om een tattoo te verwijderen. Maar hoe gaat dat nou in zijn werking? Bij het verwijderen van een tattoo met laser wordt er gebruik gemaakt van een laserapparaat die geconcentreerde lichtpulsen op de tattoo aan brengt. Het licht wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes, waardoor ze in kleine fragmenten worden gebroken. Na verloop van tijd kunnen deze inktdeeltjes door het lichaam worden afgevoerd. Voor laseren zijn er 4-10 behandelingen nodig en blijven er geen littekens achter.

Tattoo laten verwijderen doormiddel van laser

Snel tattoo verwijderen.

De snelste optie is het operatief verwijderen van de tattoo, maar of dit ook de meeste effectieve, handige optie is, is een tweede ding. Je kunt namelijk alleen tattoos tot 2cm laten verwijderen en je zult er altijd littekens aan over houden. Bij het laseren kun je tattoos van alle grootte laten verwijderen en zullen er geen littekens achterblijven. Daarnaast is het laseren van een tattoo een vrijwel pijnloze behandeling.

Tattoo laten verwijderen kosten

De kosten voor het laten verwijderen van een tattoo door middel van laseren is afhankelijk van een aantal factoren. Bij het laseren van je tattoo betaal je per laserbehandeling en de kosten zijn dus afhankelijk van het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van de diepte van de tatoeage, het huidtype, kleuren van de inkt, individuele lymfesysteem en de locatie van de tattoo. Bekijk hier de prijzen van het laten verwijderen van je tattoo bij New Skin Laserclinic

tattoo laten verwijderen bij new skin clinic

Tattoo laten verwijderen Amsterdam.

Bij New Skin Laserclinic werken we uitsluitend met gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten. Met ons unieke behandelprotocol en het gebruik van de meest geavanceerde lasertechniek, kunnen wij iedereen op een veilige en effectieve manier behandelen. Ook na de eerste behandeling zie je al meteen resultaat en na een aantal behandelingen is de tattoo helemaal verdwenen. Kom langs voor een gratis intake, dan vertellen wij jou precies wat jij kan verwachten van een laserbehandeling.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.