Permanente wenkbrauwen mislukt

Heb jij permanente wenkbrauwen laten zetten en zijn deze mislukt? In dit artikel vertellen we wat jij kan doen tegen mislukte permanente wenkbrauwen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

We willen het allemaal, elke ochtend opstaan met een make-up look zonder hier ook maar iets aan te hoeven doen. Permanente make-up is hiervoor de oplossing. Je hoeft niet elke ochtend meer voor de spiegel te staan om je wenkbrauwen gelijk te krijgen en kunt zo de deur uit. Maar het kan helaas nog wel eens voorkomen dat permanente make-up mislukt. In dit artikel vertellen wij je precies wat je kan doen als jouw permanente wenkbrauwen mislukt zijn.

Permanente wenkbrauwen mislukt

Hoe kunnen permanente wenkbrauwen mislukken?

Je gaat er natuurlijk niet van uit maar het kan nog wel eens voorkomen dat je permanente make-up mislukt. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Zo kan het zijn dat je achteraf niet blij bent met de vorm of de kleur of dat de specialist de wenkbrauwen niet mooi heeft gezet zoals je wilde. Daarnaast kan het zijn dat de wenkbrauwen na verloop van tijd verkleuren en je hier niet meer tevreden over bent. Het is belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je je PMU laat zetten. Zoek altijd naar een GGD gecertificeerde salon, lees recensies en ga langs voor een intake. Zo voorkom je eerder permanente wenkbrauwen die mislukt zijn of dat er gebruik wordt gemaakt van een slechte kwaliteit inkt.

Mislukte permanente wenkbrauwen laten corrigeren

Wanneer je niet tevreden bent over de vorm of de kleur van je wenkbrauwen kun je deze in sommige gevallen gemakkelijk laten corrigeren. Het is belangrijk dat je dit laat doen bij een ervaren PMU Specialist. Zoek altijd naar een GGD gecertificeerde salon, lees recensies en ga langs voor een intake. Wanneer je je mislukte wenkbrauwen wilt laten corrigeren is het natuurlijk wel belangrijk dat het de tweede keer wel goed gebeurd.

Permanente wenkbrauwen laten laseren

Wanneer je echt niet tevreden bent met je permanente wenkbrauwen en deze niet meer te corrigeren zijn is er gelukkig nog een andere manier om van je PMU af te komen. Met een laserbehandeling kun je op een veilige en effectieve manier van je mislukte permanente wenkbrauwen afkomen. Door geavanceerde laser technieken kunnen jouw permanente wenkbrauwen volledig worden verwijderen zonder dat hier lelijke littekens van achterblijven. Voor het verwijderen van permanente wenkbrauwen die mislukt zijn, zijn ongeveer 3-5 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren zoals de diepte, de kwaliteit van de inkt, de kleur en het huidtype.

Permanente wenkbrauwen laten weglaseren bij New Skin Laserclinic

Heb je permanente wenkbrauwen laten zetten maar voel je je hier onzeker over en wil je hier graag vanaf? Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Bij New Skin Laserclinic kunnen wij jou op een veilige en snelle manier van jouw mislukte permanente wenkbrauwen afhelpen. Wij hebben een ervaren team van huidtherapeuten en laserspecialiseren zodat je altijd verzekerd bent van een veilige laserbehandeling. Onze specialiseren denken met je mee en helpen je graag verder tijdens een gratis intake gesprek. Plan hier vrijblijvend een afspraak in.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten