Ouderdomsvlekken verwijderen

Heb je last van ouderdomsvlekken en wil je hier graag vanaf? Gelukkig is er een manier hoe jij je ouderdomsvlekken veilig en snel kan verwijderen.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Waarom ouderdomsvlekken verwijderen?

Ondanks dat ouderdomsvlekken niet gevaarlijk zijn, kunnen ze wel als storend worden ervaren. Vooral wanneer deze opzichtbare plekken zitten zoals je armen of gezicht kan het zijn dat je hier misschien graag vanaf wilt. Ouderdomsvlekken zijn goedaardige pigmentvlekken die ontstaan wanneer je ouder wordt. Vaak ontstaan deze door overtollige blootstelling aan de zon. Maar hoe kun je ouderdomsvlekken verwijderen?

Ouderdomsvlekken verwijderen op natuurlijke wijze

Waarschijnlijk heb je al gegoogeld hoe je ouderdomsvlekken op natuurlijke wijze kunt verwijderen. Er zijn talloze manieren te vinden hoe je met verschillende producten je ouderdomsvlekken zelf zou kunnen verwijderen. Zo zou er gezegd worden dat je ouderdomsvlekken kan verwijderen met citroen of met appelazijn. Helaas is dit niet helemaal waar. In citroen zitten veel fruitzuren die de huid juist kunnen irriteren. Ouderdomsvlekken zelf proberen te verwijderen is vaak niet heel slim en kan alleen maar leiden tot grotere huidproblemen. Ga daarom nooit zelf aan de slag met huishoudelijke middelen en laat je altijd adviseren door een professional om nog verdere beschadigingen van je huid te voorkomen.

Ouderdomsvlekken verwijderen met crème

Er zijn veel verschillende crèmepjes te vinden waarmee je pigmentvlekken en dus ook ouderdomsvlekken zou kunnen verwijderen. Helaas is dit in werkelijk niet helemaal het geval. Door middel van crème kunnen pigmentvlekken nooit helemaal worden verwijderd. Het zou hooguit kunnen dat de ouderdomsvlekken een beetje verminderen maar ze gaan hiermee nooit helemaal weg.

Ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken verwijderen door huisarts

Het is mogelijk om ouderdomsvlekken te laten verwijderen bij de huisarts of dermatoloog. Er Wordt dan gebruik gemaakt van stikstof die ouderdomsvlek bevriest waardoor deze vanzelf van de huid af zal vallen. Het nadeel hierbij is dat er hierna vaak een litteken of wit vlekje bij achterblijft. Gelukkig is er nog een andere manier waarmee jij veilig en pijnloos van ouderdomsvlekken af kunt komen.

Ouderdomsvlekken verwijderen met laser

De enige manier waarmee je ouderdomsvlekken definitief kun verwijderen is door middel van een laserbehandeling. Een laserbehandeling is een veilige en effectieve manier om van je pigmentvlekken af te komen zonder dat er littekens of beschadigingen achterblijven. Tijdens een laserbehandeling worden er snelle laserflitsen op de ouderdomsvlekken afgeschoten waardoor de pigmentkorrels afgebroken worden en makkelijker door het lichaam vervoerd kunnen worden. Een laserbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en meestal zijn er maar één of twee behandelingen voor nodig.

Ouderdomsvlekken verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van ouderdomsvlekken variëren per huidkliniek en zijn afhankelijk van het aantal vlekken en behandelingen. Over het algemeen is er maar 1 behandeling nodig om ouderdomsvlekken te verwijderen. Na 4 weken kom je langs voor een controle en kijken we of er misschien nog een tweede behandeling nodig is. Weten hoeveel jij zou moeten betalen? Bekijk onze prijzen voor het verwijderen van ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken verwijderen in Amsterdam?

Wil jij definitief jouw ouderdomsvlekken verwijderen op een veilige en effectieve manier in Amsterdam? Het is belangrijk dat jij hier altijd een ervaren huidtherapeut naar laat kijken en niet zelf gaat experimenteren met allemaal middeltjes. Bij New Skin Laserclinic werken we uitsluitend met gediplomeerde en ervaren huidtherapeuten en de beste lasertechnieken. Zo kunnen wij je altijd voorzien van het beste advies en een veilige behandeling. Of jij nou ouderdomsvlekken wilt verwijderen op je handen of je gezicht. Plan vrijblijvend een gratis intake in, dan bespreken we draag samen de mogelijkheden.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.