Laserbehandeling pigmentvlekken

Een laserbehandeling is een effectieve manier om van je pigmentvlekken af te komen. In dit artikel vertellen we je precies hoe dit werk.
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Hoewel pigmentvlekken niet kwaadaardig zijn, kunnen ze voor sommige mensen wel als storend worden ervaren. Dit is natuurlijk erg vervelend en jij wilt hier dan ook zo snel mogelijk vanaf. Pigment vlekken ontstaan door een overproductie van melanine, wat zorgt voor een ophoping van pigment in de huid. Ze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken, zoals blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen of huidveroudering. Gelukkig is er tegenwoordig een effectieve behandeling beschikbaar om van je pigmentvlekken af te komen, namelijk een laserbehandeling.

Hoe werkt een laserbehandeling voor pigmentvlekken?

Bij laserbehandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciale laser die gericht is op het pigment in de huid. De laser zendt snelle lichtflitsen uit die door het pigment wordt geabsorbeerd. Deze lichtflitsen zorgen ervoor dat de pigmentkorrels worden afgebroken en vervolgens afgevoerd kunnen worden door het lichaam waardoor de pigmentvlekken uiteindelijk zullen verdwijnen.

Na de laserbehandeling

Een laserbehandeling is een veilige en effectieve manier om van je pigmentvlekken af te komen zonder dat hier littekens bij achterblijven. Na de behandeling zullen de pigmentvlekken eerst wit-grijs kleuren en daarna nog even wat donkerder worden. Uiteindelijk zullen dit nog kleine korstjes of velletjes ontstaan. Het is belangrijk dat je hier niet aan gaat krabben want dan wordt het genezingsproces verstoord. Deze korstjes zullen er uiteindelijk vanzelf afvallen.

Voordelen van een laserbehandeling tegen pigmentvlekken

Een laserbehandeling heeft veel voordelen tegenover andere methodes om van je pigmentvlekken af te komen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld cremes of een peeling is een laserbehandeling een behandeling waarmee de pigmentvlekken helemaal kunnen verdwijnen. Daarnaast is een laserbehandeling een erg veilige behandeling. Het is geschikt voor ieder huidtype zonder dat er beschadigingen overblijven aan de huid. Bij New Skin Laserclinic maken we gebruik van een Zimmer cool apparaat waardoor de behandeling tot wel 75% minder gevoelig wordt.

Veilig en effectief van je pigmentvlekken af bij New Skin Laserclinic

Wil jij op een veilige en effectieve manier van jouw pigmentvlekken afkomen? Bij New Skin Laserclinic werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten waardoor wij jouw altijd op een veilige manier kunnen behandelen. Tijdens een gratis intake gesprek voorzien onze huidtherapeuten jouw van het beste advies en zullen ze een persoonlijk behandelplan voor jou opstellen. Plan vrijblijvend een gratis intake in op onze website en kom langs bij ons in de salon.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.