laser tattoo removal

Laser tattoo removal een effectieve methode om tatoeages te verwijderen. Hoe werkt het precies en wat kan je verwachten van een laserbehandeling?
Hoi,

Wist je al dat New Skin Laserclinic de enige kliniek in Amsterdam is die zich volledig richt op tattoo, pmu en pigment verwijderen? Omdat wij ons hier de hele dag mee bezig houden mogen wij het onze specialisatie noemen en zijn we er ook ontzettend goed in.

Gecertificeerde laserspecialisten
Bewezen resultaten
Meest geavanceerde laser, StarWalker

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

Josje

Eigenarese, New Skin Laserclinic

Waarom laser tattoo removal?

Tatoeages zijn populair geworden als een vorm van zelfexpressie, maar soms willen mensen hun tatoeages verwijderen om verschillende redenen. Mensen kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om een tatoeage te verwijderen als ze een verandering in hun levensstijl doormaken die niet langer past bij de betekenis of het uiterlijk van de tatoeage. Het kan ook zijn dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de tatoeage en de tattoo na verloop van tijd vervaagd of verkleurd is. Of misschien heb je wel een tattoo laten zetten van je ex waar je nu graag vanaf wilt. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom jij je tattoo zou willen verwijderen.

laser tattoo removal

Hoe werkt laser tattoo removal?

Laseren maakt gebruik van geconcentreerde lichtpulsen om de inktdeeltjes in de huid te breken. De laser zendt specifieke golflengten uit die worden geabsorbeerd door de inktdeeltjes. De energie van de laser breekt de inkt in kleine fragmenten, waarna het lichaam deze fragmenten geleidelijk kan afvoeren en de tattoo beetje bij beetje zal verdwijnen.

Voordelen van laser tattoo removal.

  • Effectief: Een van de meest effectieve methoden om tatoeages te verwijderen, met aanzienlijke resultaten na meerdere sessies.
  • Selectieve targeting: Lasers kunnen specifiek de inktdeeltjes targeten zonder de omringende huid te beschadigen.
  • Minder invasief: In vergelijking met chirurgische methoden vereist het geen snijwonden of hechtingen.

Hoeveel behandelingen voor laser tattoo removal

Het aantal sessies dat nodig is voor volledige tattoo verwijdering varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, kleur en diepte van de tatoeage. Meestal zijn meerdere sessies nodig tussen de 6-8, met een tussenpoos van enkele weken ongeveer 4, om de beste resultaten te bereiken.

Nazorg tattoo verwijderen

Na het verwijderen van tattoos door middel van laser tattoo removal is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Het kan zijn dat de huid eerst nog een beetje rood en gezwollen is en er kunnen misschien wat korstjes ontstaan. Maar dit is volkomen normaal en het is belangrijk dat je vooral niet aan de korstjes gaan krabben. Daarnaast is het belangrijk dat overmatig zonlicht vermijd en niet onder de zonnebank gaat. In ons andere artikel vertellen we je alles over de beste nazorg van jouw tattoo.

Laserbehandeling bij New Skin Laserclinic

Wil jij graag een ongewenste tattoo laten weglaseren? Bij New Skin Laserclinic werken we met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten zodat wij jou altijd op een veilige manier van jouw tattoo af kunnen helpen. Tijdens een gratis intake bespreken wij graag met jou de mogelijkheden en kunnen we je voorzien van het beste advies. Plan vrijblijvend een intake in via onze website.

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR HEB JE EERST NOG WAT VRAGEN?

Bekijk de resultaten
“Met onze geavanceerde lasertechnologieën en expertise in tattoo verwijdering, helpen we je jouw huid opnieuw te laten stralen. Wij hopen je te zien in onze kliniek”
Josje

Eigenaar, New Skin Laserclinic

NIEUWE START

WIL JIJ GRAAG VAN JE TATTOO AF MAAR BEN JE BEN JE BENIEUWD WAT WIJ PRECIES DOEN?

Bekijk de resultaten

Summer Sale

Tattoo, PMU, MHP of pigment laten verwijderen? Boek nu tijdelijk met 20% korting je volgende afspraak! Wacht niet te lang want vol = vol.