Laser clinic Amsterdam?

Op zoek naar een laser clinic in Amsterdam? New Skin Laserclinic helpt je met het veilig en snel verwijderen van tatoeages, PMU en pigmentvlekken.

 Snel en veilig met een unieke verdovingsmethode
✓ Gratis intakegesprek
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Bewezen resultaten
✓ Meest geavanceerde laser, StarWalker

Een intake plannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

Laser clinic Amsterdam om uw tatoeages of pigmentvlekken te laten verwijderen!

Het team van New Skin Laserclinic bestaat uit gespecialiseerde huidtherapeuten en gecertificeerde lasertherapeuten. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat jouw tattoo, PMU of pigmentvlekken verdwijnen, zodat je weer optimaal kunt genieten van je huid.

Waarom New Skin Laser clinic Amsterdam?

  • Ervaren specialisten
  • Veilig en snel
  • Hoogste kwaliteit laser
  • Voor alle huidtypes
  • Uniek behandelplan
  • Uniek verdovingsmethode

New Skin Laserclinic helpt jou veilig, snel en volledig af van deze problemen!

Voor en na behandeling

De allerbeste laser voor tattoo verwijderen – “Starwalker MaQX”.

Tijdens de behandeling werken we met onze geavanceerde laser de “StarWalker MaQX”. De StarWalker is een award winning laserapparaat, het combineert hoge energiemogelijkheden van naoseconde laser met ultrakorte puspiekvermogens van picoseconde lasers. De StarWalker is de enige laserapparaat op de markt die de twee sterkste energievermogens verwerkt in één.

Het gebruik van de StarWalker resulteert in minder behandelingen en sneller resultaat.

Hoe werkt het verwijderen van mijn tattoo, PMU of pigmentvlekken?

1.

Intake en behandelplan

Tijdens de gratis intake ontvangt u een behandelplan en maken we een indicatie hoeveel behandelingen u nodig. U beslist zelf of u (direct) behandelt wilt worden. 

2.

Laser behandeling

Voor tatoeages komt komt u elke 8 weken om de behandeling te herhalen tot het gewenste resultaat is behaald. Bij het verwijderen van PMU of pigmentvlekken kan dit al binnen 1 á 2 behandelingen succesvol zijn.

3.

HAPPY WITH YOUR NEW SKIN!

U bent verlost uw ongewenste tattoo, PMU of pigmentvlekken zonder littekens. Na de behandeling hoeft u alleen de nazorg regels die u van ons meekrijgt in acht te nemen.

Laser clinic in Amsterdam

Op zoek naar een laser clinic in Amsterdam? New Skin Laser clinic is gespecialiseerd in laserbehandelingen en is gevestigd in Amsterdam. Voor het laten laseren van jouw tattoos, pigmentvlekken en PMU ben je bij ons op het juiste adres. Met maar drie minuten lopen van de tramhalte en de Pijp, zijn we goed te bereiken op een mooie locatie. Kom je ook snel langs?

Wat klanten van ons vinden

Uitstekend
5.0
Bouchra Bekkar
Bouchra Bekkar
Ik ben heel wat sessies langs geweest bij deze laserkliniek. Ik was erg zenuwachtig en wist niet wat ik kon verwachten. Eenmaal begonnen met de behandelingen voelde ik me erg op mijn gemak. De dame die mij behandeld heeft was heel vriendelijk, lief en professioneel. Ze deed er alles aan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. De pijn viel reuze mee en je staat binnen een mum van tijd weer buiten. Ze werkt zeer snel en efficiënt.
Ruud Gomes
Ruud Gomes
Super resultaat voor wenkbrauwen. Mijn vrouw heeft drie keer een behandeling gehad en top gedaan.Dit is echt een aanrader voor elke vrouw waar andere de wenkbrauwen verkeerd heb gezet. New Skin heeft het gelukkig opgelost. Dank namens Margriet.
Bo Butter
Bo Butter
Hele fijne en schone salon! Josje legt alles heel kundig en duidelijk uit. De behandeling zelf doet wel echt pijn, maar gaat zo snel dat het te doen is. De dag na het laseren zie ik echt al verschil en kan niet wachten op het eindresultaat!
Gaby Stroop
Gaby Stroop
Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Schoon en professioneel
Leïla Kar
Leïla Kar
Very clean and pleasant place. I was looking for a tattoo removal clinic and it had good reviews. I could book an appointment online in no time and when I went the owner explained everything to me and could start the same day. The removal is very painful (which it always is - no way around that) but she made sure to give me all the necessary tips so that the next times it would be smoother, which it was. She's always friendly and accommodating. She is meticulous on hygiëne and remembers indivial cases. All in all I would definitely recommend it for the service. I will follow up with results as I've only had 3 sessions.
Jip Schaap
Jip Schaap
Na 6 behandelingen is de eerste tattoo volledig verdwenen 🤩 ik beveel Josje 100% aan. Professioneel, vriendelijk en eerlijk.Thank you!!
Francis Alverson
Francis Alverson
Really amazing service !
Jason Rijssel
Jason Rijssel
Echt een top kliniek super begripvol met een professionele organisatie en uitstraling.
Sandra vanH
Sandra vanH
Heel blij! Mooie kliniek, fijne sfeer, snel op gemak en perfecte behandeling. Ze maakt gebruik van koeling om de gevoeligheid tijdens de behandeling te verminderen en het resultaat is geweldig. Heel blij dat m’n PMU wenkbrauwen nu verwijderd is.
Eva Louise
Eva Louise
Ik ben erg goed geholpen met de verwijderen van een tattoo, na 4 behandelingen is er niks meer te zien. Zeker een aanrader voor tattooverwijderingen en een lieve dame.
GNE Refos
GNE Refos
Professioneel, en vriendelijk! Tot de volgende afspraak.
Joy Overweg
Joy Overweg
Ontzettend mooie zaak! Ik ben er heel fijn geholpen en zeer blij met het resultaat.
Rijstie
Rijstie
Erg betaalbaar, schoon en 10/10 service.
Cheyenne Tjin-a-sioe
Cheyenne Tjin-a-sioe
Ik ben bij Josje geweest voor het verwijderen van mijn wenkbrauw PMU, al na de eerste behandeling een fantastische resultaat! De 2e sessie een aantal dagen gelden gehad en wederom heel blij met het resultaat. De PMU is zo goed als helemaal verwijderd en ik heb mijn eigen wenkbrauwen terug! Dank Josje voor je fijne service en kunde!
Esma Sen
Esma Sen
Josje is super klantvriendelijk en weet wat ze doet fijn ervaring mee tattoo weg met 7 behandelingen geen littekens aan overgehouden zeker een aanrader!!
Aim Romana
Aim Romana
Super mooie en schone zaak! Ondanks dat ik altijd bang ben voor die 10 seconden, weet Josje je altijd wel even op te peppen (i need that) daarbij weet ze heel goed wat ze doet en voor je het weet sta je weer buiten. Super service!
Catalina heider
Catalina heider
Went there three times and each appointment was amazing. Not only is the women that runs it super sweet but her honesty really made me feel comfortable with her. Even during the first appointment, where the treatment is discussed, her directness and knowledge reassured me that she knew what she was doing. 10/10 would recommend. My small tattoo ( which was tattooed too deep) looks waaaay better now
Paul d B
Paul d B
Love this place. Veey nice communication
Tubii Rose
Tubii Rose
Ik ben hier geweest vanwege een verkleuring op de huid na het dragen van een piercing. Bij vele huidklinieken geweest, maar niets had echt geholpen. Josje heeft mij 2x behandeld en het plekje is veel minder geworden. Dank daarvoor! Ik ben erg tevreden.
Maria van Harseler
Maria van Harseler
Heel fijn persoonlijk contact, ze nemen echt de tijd voor je, inmiddels 6 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg. Na de behandeling ook vrij weinig last, soms wat bloeduitstorting maar dat is na 5 -6 dagen al weg. Highly recommended!
Dide Blokland
Dide Blokland
Ik heb mijn eerste facial gehad bij hun en ik ben blij verrast! Ik heb best wel wat last van grove porien en pigmentvlekjes en ik zie na 1 behandeling al verbetering. Kan niet wachten op de volgende behandeling!
Diantha Yerdey Raaphorst
Diantha Yerdey Raaphorst
Super prettig bedrijf: betrokken en betaalbaar! Ik was diep ongelukkig na mijn drama met PMU. De eigenaresse van de zaak heeft voelbaar de te tijd genomen om te kijken welke stappen ik nodig had, waarbij ze (heel fijn) al het e.e.a. met me uit probeerde zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik word altijd prettig, open en klantvriendelijkheid ontvangen. De behandeling zelf valt reuze mee qua pijn en de eigenaresse is continue bezig met de monitoring hoe het met me gaat en of ik het anders zou willen hebben. Al met al heb ik m'n behandelingen altijd als prettig ervaren, mede dankzij de werkwijze van de eigenaresse zelf. Zeker aan te raden!
Michael Geurts
Michael Geurts
Fijne behandeling snel resultaat.
Natasja Arie
Natasja Arie
Had het niet verwacht, maar heb binnen een paar behandelingen al resultaat. De behandelingen gaan vlot en de eigenaresse stelt je echt op je gemak. Echt een aanrader!
Gabriëlla Maria Gonçalves
Gabriëlla Maria Gonçalves
Super te vrede. Ik heb 3 behandelingen gehad om mijn PMU te verwijderen en het is al bijna weg. Altijd heel professioneel en super schoon. Ze doet haar werk heel goed en ik zou het zeker aanraden aan andere om hier heen te gaan.
C.A. White
C.A. White
Wat een geweldige service, goede uitleg, schone praktijk en een top behandelaar die weet wat ze doet. Ik was altijd huiverig om mijn PMU weg te laseren ivm mijn donkere huid. NEWSKIN heeft mij het vertrouwen gegeven dat het veilig weggelaserd kan worden. Ik ben nu een paar behandelingen verder en zie al mooi (en veilig) resultaat. Bedankt!!
Sheed Sheed
Sheed Sheed
Top bedrijf!Heb het als prettig ervaren dat er eerst een 'test stukje' werd gedaan. Dit om er zeker van te zijn dat ik geen nare bijwerking hieraan zou overhouden.Je wordt op je gemak gesteld en door de koude lucht die op de plek word gehouden tijdens het laseren, doet het geen pijn.Ik heb nu 2/3 behandelingen gehad en ik zie nu al resultaat!
Laura Gräper
Laura Gräper
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik ben ontzettend tevreden.Het apparaat wat zij gebruiken vind ik heel fijn, waardoor het ook minder pijn doet.Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan, want mijn tattoo is al bijna weg!!!!Nogmaals bedankt newskinlaserclinic, jullie hebben mij verlost van mijn vreselijke tattoo!!!
Char
Char
In het begin dacht ik dat het niet werkte omdat ik vrij weinig verschil zag na de eerste behandeling. Maar zodra we bij de 3e behandelingen kwamen zag ik echt al goed verschil! Ben echt blij met het resultaat. Het heeft uiteindelijk 9 behandelingen nodig gehad om de tattoo helemaal weg te krijgen. Maar het was het allemaal waard!
Britt Schutz
Britt Schutz
Ik ben erg tevreden na 9 behandelingen is heel mijn tattoo weg! Zo fijn eindelijk een nieuw leven zonder die lelijke tattoo van mijn ex vriend.
Amber Oomen
Amber Oomen
Fijn bedrijf, professioneel en heel snel resultaat. Ik ben blij met het resultaat, prijs en kwaliteitsverhouding is goed in balans!
Kateryna Synevych
Kateryna Synevych
Рighly recommend! Very nice and friendly place and I can see a big difference after the first session!
Paula boom
Paula boom
Ik ben nu twee keer behandeld en ik ben zeer tevreden. De salon is erg schoon en ziet er mooi uit. De eigenaresse weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ze legt goed uit hoe ze te werk gaat en tijdens de behandeling vraagt ze hoe je het ervaart.
Romaine Tevreden
Romaine Tevreden
Ik heb zelf een getinte huid, daarom wilde ik niet zomaar ergens mijn tattoo laten verwijderen..Ik heb daarom eerst onderzoek gedaan naar welke type laser hier geschikt voor is, helaas komt dat bijna niet voor! Ik hoorde via een kennis over New Skin, hier werken ze met een nieuwe laser die geschikt is voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Tijdens een vrijblijvende intake heb ik nogmaals al mijn vragen kunnen stellen en voorbeelden mogen zien, zo fijn. Ik heb inmiddels twee behandelingen gehad en ik merk dat de tattoo al goed aan het vervagen is, zonder nare bijwerkingen.
San Mulder
San Mulder
Heel erg fijn geholpen door de eigenaresse, ze legt alles duidelijk van te voren uit en tijdens de behandeling vraagt ze hoe het gaat. Super blij met het resultaat er is niks meer te zien van mijn PMU!
Aarti Gayadin
Aarti Gayadin
Helemaal tevreden. Tattoo weg na 7 sessies zonder littekenweefsel ondanks mijn donkere huid wat best een risico is bij andere zaken. Toppers daarzo!
Z. G.
Z. G.
Josje is super professioneel en weet wat ze doet! Prachtige zaak op de ceintuurbaan, hygiënisch en schoon.
Amy Stroet
Amy Stroet
Ik ben blij dat ik bij New Skin ben gaan starten met het verwijderen van mijn tattoo. Ik heb hiervoor al 3 behandelingen gehad waar ik helemaal geen verschil zag. Uiteindelijk na 5 behandelingen is mijn gehele tattoo weg! Je wordt ook heel vriendelijk en kalm geholpen, echt een aanrader.
Ophelie Bakker
Ophelie Bakker
Na de eerste behandeling al veel verschil gezien. Mooie zaak en erg fijn geholpen!
Ser Neslo
Ser Neslo
Je hoort verhalen dat het heel erg pijn doet om een tattoo te verwijderen maar in werkelijkheid valt het heel erg mee.Na de tweede behandeling went het zelfs.Na de eerste behandeling zag ik duidelijk positief resultaat.Zeker een aanrader !
S D
S D
Goed verzorgde zaak. Modern en gezellig als je binnen komt. Ik liet mijn PMU weglaseren en ik heb er geen spijt van! Ben nu 1x geweest en zie al heel erg veel verschil. Dat scheelt in het aantal te betalen behandelingen en dat is altijd fijn!
js_loader

Misschien heb je een vraag over de behandeling?

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?
Gemiddeld tussen de 4 en 10 behandelingen. Wij kunnen hier helaas geen garantie over geven. Dit komt omdat het aantal behandelingen afhankelijk is van een aantal factoren zoals; de diepte van de tatoeage, het huidtype, kleuren van de inkt, individuele lymfesysteem en de locatie van de tattoo.
HOE VAAK WORD IK BEHANDELD EN HOE LANG DUURT HET?
Een behandeling plannen wij om de 8 tot 12 weken. Een behandeling eerder plannen raden wij niet aan. De huid en het lymfesysteem hebben deze tijd nodig om de inktdeeltjes af te voeren en te herstellen. De behandeling zelf is vrij kort, soms slechts enkele minuten, afhankelijk van de grootte van de tattoo.
IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?
Er wordt regelmatig aan ons gevraagd of het pijnlijk is om een tatoeage te verwijderen.
Je kunt het vergelijken met elastiekjes die tegen de de huid aanschieten. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat, deze verdooft de huid met ijskoude lucht. De behandeling wordt hierdoor 75% minder gevoelig.
Tattoo removal, is het een grote uitgave?
Bij New Skin Laserclinic betaal je per behandeling om de 8 weken.
Op deze Manier is tattoo removal voor iedere portemonnee toegankelijk.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

De nr1 laserclinic van Amsterdam

Laser clinic in Amsterdam bezoeken?

Plan dan een vrijblijvende intake en laat jouw tattoo of pigmentvlekken verwijderen in Amsterdam.