Tattoo weghalen?

Tattoo weghalen? Welke manier zijn er om je tattoo weg te halen? Het is makkelijker en sneller dan je denkt. Ontdek de beste mogelijkheden.

Snel en veilig met een unieke verdovingsmethode
✓ Gratis intakegesprek
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Gecertificeerde laserspecialisten
✓ Alle huidtypen en inktkleuren
✓ Bewezen resultaten
✓ Meest geavanceerde laser, StarWalker

Een intake plannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

Wat voor soort tattoo weghalen?

Ben jij je tattoo zat en wil je deze weg laten halen? Dat is mogelijk. Sterker nog, het is op meerdere manier mogelijk. Ben jij benieuwd naar de verschillende manieren? Dan leggen we dat hier graag uit. Er zit natuurlijk verschil in het soort tattoo dat je wilt verwijderen. Een plak tattoo haal je natuurlijk zo van je arm af en ook een henna tattoo is gemakkelijk weg te halen en verdwijnt na verloop van tijd. Een ‘échte tattoo’ verwijder je echter niet zomaar en het gemak van het verwijderen is onder andere afhankelijk van de grootte.

Tattoo weghalen? Dit zijn de (mogelijke) manieren

  • Tattoo weghalen met crème
  • Tattoo operatief laten weghalen
  • Tattoo weg laten laseren

Tattoo weghalen met crème

Regelmatig krijgen we de vraag of een tattoo kan worden verwijderd met een speciale crème. Het enige antwoord hierop is: ‘Nee, dit is onmogelijk’. De tatoeage wordt door chemische crèmes vaak erg lelijk, doordat het de lijnen en kleuren vervaagt. Het is daarnaast niet goed voor je huid en dus af te raden.

Tattoo operatief weghalen

Het is mogelijk om je tatoeage operatief te laten weghalen. Je wordt plaatselijk verdoofd, het stukje huid wordt weggesneden en vervolgens hecht de chirurg de wond. Het is een snelle methode maar je houdt er helaas wel een litteken aan over.

Tattoo weghalen met een laser

De beste en meest gangbare manier van een tattoo weghalen is met behulp van de laser. Uiteraard zijn er verschillende soorten apparaten op de markt en het resultaat is niet overal gelijk. Bij New Skin Laser Clinic wordt de Pico Laser gebruikt.

Tattoo weghalen kosten

Wil jij ook van je tattoo af en ben je benieuwd wat New Skin Laser Clinic voor jou kan betekenen? Vraag een gratis intakegesprek aan, zodat we jouw specifieke situatie kunnen bespreken. In de tussentijd vind je op onze website meer informatie over tattoo verwijderen en een overzichtelijke lijst met onze prijzen met daarbij de kosten van tattoo weg laten halen.