Leek PMU jou ook een goed idee, maar was dat het uiteindelijk toch niet helemaal? Permanente make up mislukt? Ontdek wat de beste oplossingen zijn. Je werd steeds vaker wakker met de gedachte “Ik heb echt geen zin om nu make up op te doen”. Ik denk dat vrijwel elke vrouw in de ochtend wel eens opstaat met deze gedachten. Dus leek permanente make up de perfecte oplossing, maar er wordt niet bij gezegd dat het niet altijd even goed uitpakt. Na een tijdje vervaagt het of wordt het minder mooi. Het kan zelfs zo zijn dat je er op hetzelfde moment al niet blij mee bent en direct na de behandeling spijt hebt. Gelukkig is het mogelijk om dit allemaal ongedaan kunnen maken, dus niet getreurd! Wil jij binnen no-time van je permanente make up af? Lees dan vooral even verder.

Voorkom mislukte PMU

Voordat we ingaan op hoe je het beste de mislukte PMU kunt verwijderen, is het belangrijk om te vertellen hoe je mislukte PMU kunt voorkomen. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hoewel het misschien te laat is voor jou, kan je altijd een vriendin nog helpen. En als je toch een keer PMU opnieuw wilt laten zetten, dan is het goed om op de volgende dingen te letten.

Als eerst is het erg belangrijk dat je altijd naar een GGD gecertificeerde salon gaat. Hierdoor zijn de kansen voor infecties minimaal. Kijk altijd of de specialist hygiënisch werkt. Denk aan het dragen van een mondmasker en handschoenen, het ontsmetten van de materialen en de hygiëne van de werkplek. Naast hygiëne is het ook belangrijk dat je goed je onderzoek doet. Bekijk de klantervaringen van anderen, ga langs voor een intake en stel al je vragen. Vraag daarnaast ook naar foto’s van het gemaakte werk. Zoals foto’s van geheelde wenkbrauwen en niet van vers gezette wenkbrauwen. Zo kun je goed zien in hoeverre de kleur en het pigment veranderen. Maak een afspraak als je een goed gevoel krijgt bij het bedrijf. Zegt je gevoel nee, luister er dan ook naar.

Permanent make up mislukt? Hoe verhelpen?

Als iets niet gaat zoals je hoopte, is het alleen maar vervelend. Omdat PMU zichtbaar is, kan de mislukte PMU een effect hebben op je zelfverzekerdheid. Dat hoeft niet. Ook al heet het permanente make up, het is te verwijderen! Jouw permanente make up mislukt? Een laserbehandeling is de beste en meest veilige manier om af te komen van de PMU. Doordat wij met een geavanceerde laserapparaat werken, de StarWalker MAQX, kunnen wij gemakkelijk PMU verwijderen. Ongeacht de huidtype die je hebt. Je houdt geen littekens over, er zijn minder behandelingen nodig en we kunnen je verzekeren dat je echt van die PMU af komt. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om PMU te verwijderen. Echter zijn er diverse factoren die effect hebben op het aantal benodigde behandelingen. Denk aan de:

  • Diepte van de PMU
  • Hoeveelheid inkt
  • Kleur van de pigment
  • Kwaliteit van de inkt
  • Huidtype
  • Het individuele lymfesysteem

Zeg gedag tegen de mislukte Permanenten make up

Bij New Skin Laserclinic staat een ervaren team op je te wachten. Huidtherapeuten en ervaren laserspecialisten die je helpen. Wij snappen dat ieder persoon anders is, daarom stellen wij altijd een uniek behandelplan op. Tijdens het intakegesprek bekijken wij jouw situatie en bespreken wij jouw wensen. Wacht niet langer. Plan nu je afspraak in en voordat je het weet ben je af van die mislukte PMU. Je kunt hier meer lezen over verwijderen van jou permanent make up.

Volg ons ook op social media

Bekijk resultaten van anderen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Ben jij jouw tattoo eigenlijk zat?

Het is mogelijk om je tattoo te laten verwijderen.