Pigmentvlekken verwijderen

De zomer is voorbij en nu heb je last van pigmentvlekken die zijn blijven zitten? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. Wij kunnen eenvoudig pigmentvlekken verwijderen en veilig behandelen met de Starwalker MAQX.

 Snel en veilig met een unieke verdovingsmethode
✓ Gratis intakegesprek
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Bewezen resultaten
✓ Meest geavanceerde laser, StarWalker

Een intake plannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

Pigmentvlekken verwijderen

De zomer is voorbij en nu heb je last van pigmentvlekken die zijn blijven zitten? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. Wij kunnen eenvoudig pigmentvlekken verwijderen en veilig behandelen met de Starwalker MAQX.

Snel en veilig met een unieke verdovingsmethode
✓ Gratis intakegesprek
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Bewezen resultaten
✓ Meest geavanceerde laser, StarWalker

Een intake plannen duurt slechts 2 minuten en geeft alle mogelijkheden weer.

Wat is pigment?

Pigment wordt ook wel melanine genoemd.
Het is een lichaamseigen kleurstof die zit in je haar, de iris van je oog en natuurlijk in je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV- straling die in zonlicht zit. Als je vaak in de zon zit, maakt de huid meer pigment aan in de vorm van een beschermlaagje.

Bij hyperpigmentatie is er sprake van een ophoping van dit huidpigment. Hierdoor ontstaan er plaatselijk donkere pigmentvlekken in de huid. Hyperpigmentatie is een veel voorkomende klacht bij zonliefhebbers en op oudere leeftijd een gevolg van het verouderingsproces.

Pigmentvlekken behandelen. Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling gaan wij de pigmentkorrels verhitten door middels van laserlicht waardoor deze gaan afbreken en worden afgevoerd door je lichaam. De pigmentvlek kleurt wit grijs en kort daarna wordt de pigmentvlek een stuk donkerder dan dat je gewend bent. Soms ontstaan er puntbloedinkjes/bloeduitstortingen. Dit worden uiteindelijk kleine blauwe plekjes die zich weer volledig herstellen. 
* Helaas is niet elke pigmentvlek behandelbaar. Enkel pigmentvlekken in de bovenste huidlaag (epidermis) kunnen worden behandeld

Na de behandeling
De dagen na de behandeling komen er donkerbruin en soms zwart korstje op. Het is belangrijk dat je hier absoluut niet aan gaat krabben. Doe je dit wel dan verstoor je het genezingsproces en kan het zijn dat je een witte vlek krijgt die vaak niet meer terug kleurt.
Er kunnen ook wat blaartjes ontstaan. Dit is normaal en droogt vanzelf weer in. Na 4 weken kom je terug voor controle en in sommige gevallen is er nog een tweede afspraak noodzakelijk.

Fotona Starwalker MAQX

Voordelen Starwalker in tegenstelling tot andere
lasersystemen:
✓ Combinatie van de twee sterkste energievermogens verwerkt in
één: pico én nanoseconden
✓ 4 golflengtes in tegenstelling tot de picoway laser
✓ Geschikt voor all huidtypes en inktkleuren
✓ Geen littekens
✓ Snelste, veiligste en meest effectieve methode
✓ FDA-approved
✓ Award winnende laser
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ Minimale downtime

Pigmentvlekken verwijderen behandelplan

1.

Intake en behandelplan

Tijdens de gratis intake ontvangt u een behandelplan en maken we een indicatie hoeveel behandelingen u nodig heeft. U beslist zelf of u (direct) behandelt wilt worden. 

2.

Laser behandeling

Elke 8 weken komt u terug om de behandeling te herhalen tot het gewenste resultaat is behaald.

3.

HAPPY WITH YOUR NEW SKIN!

Uw pigmentvlekken zijn verwijdert zonder littekens.
Na de behandeling hoeft u alleen de nazorg regels die u van ons meekrijgt in acht te nemen.

Prijslijst Pigment Laserbehandeling

Pigment vlek(en) Prijs
1 €60
2-3 €75
4-5 €95
6-8  €120
8 >  in overleg
Beide handen €145

Wat klanten van ons vinden

Love this place. Veey nice communication
Paul de Bruin
Paul de Bruin
13:52 27 Nov 21
Ik ben hier geweest vanwege een verkleuring op de huid na het dragen van een piercing. Bij vele huidklinieken geweest, maar niets had echt geholpen. Josje heeft mij 2x behandeld en het plekje is veel minder geworden. Dank daarvoor! Ik ben erg tevreden.
Tubii Rose
Tubii Rose
08:06 03 Nov 21
Heel fijn persoonlijk contact, ze nemen echt de tijd voor je, inmiddels 6 behandelingen gehad en mijn tattoo is bijna weg. Na de behandeling ook vrij weinig last, soms wat bloeduitstorting maar dat is na 5 -6 dagen al weg. Highly recommended!
Maria van Harseler
Maria van Harseler
13:48 20 Sep 21
Ik heb mijn eerste facial gehad bij hun en ik ben blij verrast! Ik heb best wel wat last van grove porien en pigmentvlekjes en ik zie na 1 behandeling al verbetering. Kan niet wachten op de volgende behandeling!
Dide Blokland
Dide Blokland
14:46 26 Mar 21
Super prettig bedrijf: betrokken en betaalbaar! Ik was diep ongelukkig na mijn drama met PMU. De eigenaresse van de zaak heeft voelbaar de te tijd genomen om te kijken welke stappen ik nodig had, waarbij ze (heel fijn) al het e.e.a. met me uit probeerde zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik word altijd prettig, open en klantvriendelijkheid ontvangen. De behandeling zelf valt reuze mee qua pijn en de eigenaresse is continue bezig met de monitoring hoe het met me gaat en of ik het anders zou willen hebben. Al met al heb ik m'n behandelingen altijd als prettig ervaren, mede dankzij de werkwijze van de eigenaresse zelf. Zeker aan te raden!
Diantha Yerdey Raaphorst
Diantha Yerdey Raaphorst
08:31 12 Feb 21
Fijne behandeling snel resultaat.
Michael Geurts
Michael Geurts
11:43 10 Feb 21
Had het niet verwacht, maar heb binnen een paar behandelingen al resultaat. De behandelingen gaan vlot en de eigenaresse stelt je echt op je gemak. Echt een aanrader!
Natasja Arie
Natasja Arie
10:57 04 Feb 21
Super te vrede. Ik heb 3 behandelingen gehad om mijn PMU te verwijderen en het is al bijna weg. Altijd heel professioneel en super schoon. Ze doet haar werk heel goed en ik zou het zeker aanraden aan andere om hier heen te gaan.
Gabriëlla Maria Gonçalves
Gabriëlla Maria Gonçalves
08:10 02 Feb 21
Wat een geweldige service, goede uitleg, schone praktijk en een top behandelaar die weet wat ze doet. Ik was altijd huiverig om mijn PMU weg te laseren ivm mijn donkere huid. NEWSKIN heeft mij het vertrouwen gegeven dat het veilig weggelaserd kan worden. Ik ben nu een paar behandelingen verder en zie al mooi (en veilig) resultaat. Bedankt!!
C.A. White
C.A. White
07:27 30 Jan 21
Top bedrijf!Heb het als prettig ervaren dat er eerst een 'test stukje' werd gedaan. Dit om er zeker van te zijn dat ik geen nare bijwerking hieraan zou overhouden.Je wordt op je gemak gesteld en door de koude lucht die op de plek word gehouden tijdens het laseren, doet het geen pijn.Ik heb nu 2/3 behandelingen gehad en ik zie nu al resultaat!
Sheed Sheed
Sheed Sheed
11:22 18 Dec 20
Ik heb nu 3 behandelingen gehad en ik ben ontzettend tevreden.Het apparaat wat zij gebruiken vind ik heel fijn, waardoor het ook minder pijn doet.Ik kan iedereen aanraden om hierheen te gaan, want mijn tattoo is al bijna weg!!!!Nogmaals bedankt newskinlaserclinic, jullie hebben mij verlost van mijn vreselijke tattoo!!!
Laura Gräper
Laura Gräper
17:45 10 Nov 20
In het begin dacht ik dat het niet werkte omdat ik vrij weinig verschil zag na de eerste behandeling. Maar zodra we bij de 3e behandelingen kwamen zag ik echt al goed verschil! Ben echt blij met het resultaat. Het heeft uiteindelijk 9 behandelingen nodig gehad om de tattoo helemaal weg te krijgen. Maar het was het allemaal waard!
Char
Char
13:05 07 Nov 20
Ik ben erg tevreden na 9 behandelingen is heel mijn tattoo weg! Zo fijn eindelijk een nieuw leven zonder die lelijke tattoo van mijn ex vriend.
Britt Schutz
Britt Schutz
09:53 01 Oct 20
Fijn bedrijf, professioneel en heel snel resultaat. Ik ben blij met het resultaat, prijs en kwaliteitsverhouding is goed in balans!
Amber Oomen
Amber Oomen
09:53 01 Oct 20
Рighly recommend! Very nice and friendly place and I can see a big difference after the first session!
Kateryna Synevych
Kateryna Synevych
11:58 20 Sep 20
Ik ben nu twee keer behandeld en ik ben zeer tevreden. De salon is erg schoon en ziet er mooi uit. De eigenaresse weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ze legt goed uit hoe ze te werk gaat en tijdens de behandeling vraagt ze hoe je het ervaart.
Paula boom
Paula boom
12:38 04 Sep 20
Ik heb zelf een getinte huid, daarom wilde ik niet zomaar ergens mijn tattoo laten verwijderen..Ik heb daarom eerst onderzoek gedaan naar welke type laser hier geschikt voor is, helaas komt dat bijna niet voor! Ik hoorde via een kennis over New Skin, hier werken ze met een nieuwe laser die geschikt is voor alle huidtypen, dus ook de donkere huid. Tijdens een vrijblijvende intake heb ik nogmaals al mijn vragen kunnen stellen en voorbeelden mogen zien, zo fijn. Ik heb inmiddels twee behandelingen gehad en ik merk dat de tattoo al goed aan het vervagen is, zonder nare bijwerkingen.
Romaine Tevreden
Romaine Tevreden
13:16 24 Aug 20
Heel erg fijn geholpen door de eigenaresse, ze legt alles duidelijk van te voren uit en tijdens de behandeling vraagt ze hoe het gaat. Super blij met het resultaat er is niks meer te zien van mijn PMU!
San Mulder
San Mulder
09:58 20 Aug 20
Helemaal tevreden. Tattoo weg na 7 sessies zonder littekenweefsel ondanks mijn donkere huid wat best een risico is bij andere zaken. Toppers daarzo!
Aarti Gayadin
Aarti Gayadin
08:08 20 Aug 20
Josje is super professioneel en weet wat ze doet! Prachtige zaak op de ceintuurbaan, hygiënisch en schoon.
Z. G.
Z. G.
13:21 12 Aug 20
Ik ben blij dat ik bij New Skin ben gaan starten met het verwijderen van mijn tattoo. Ik heb hiervoor al 3 behandelingen gehad waar ik helemaal geen verschil zag. Uiteindelijk na 5 behandelingen is mijn gehele tattoo weg! Je wordt ook heel vriendelijk en kalm geholpen, echt een aanrader.
Amy Stroet
Amy Stroet
07:46 09 Aug 20
Na de eerste behandeling al veel verschil gezien. Mooie zaak en erg fijn geholpen!
Ophelie Bakker
Ophelie Bakker
11:13 08 Aug 20
Je hoort verhalen dat het heel erg pijn doet om een tattoo te verwijderen maar in werkelijkheid valt het heel erg mee.Na de tweede behandeling went het zelfs.Na de eerste behandeling zag ik duidelijk positief resultaat.Zeker een aanrader !
Ser Neslo
Ser Neslo
10:17 07 Aug 20
Goed verzorgde zaak. Modern en gezellig als je binnen komt. Ik liet mijn PMU weglaseren en ik heb er geen spijt van! Ben nu 1x geweest en zie al heel erg veel verschil. Dat scheelt in het aantal te betalen behandelingen en dat is altijd fijn!
S D
S D
07:23 05 Aug 20

Misschien heb je een vraag over de behandeling?

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er is in de meeste gevallen maar slechts één behandeling nodig om van je ongewenste pigmentvlekken af te komen! Na 4 weken kom je terug voor controle en in sommige gevallen is er nog een tweede afspraak noodzakelijk.
Hoe werkt pigment verwijderen?

Tijdens de behandeling gaan wij de pigmentkorrels verhitten door middel van laserlicht waardoor deze gaan afbreken en worden afgevoerd door je lichaam. De pigmentvlek kleurt wit grijs en kort daarna kleurt de pigmentvlek een stuk donkerder dan dat je gewend bent. Soms ontstaan er puntbloedinkjes/bloeduitstortingen, dit worden uiteindelijk kleine blauwe plekjes die zich weer volledig herstellen.

Na de behandeling
De dagen na de behandeling komt er een donkerbruin korstje op. Het is belangrijk dat je hier absoluut niet aan gaat krabben. Doe je dit wel, dan verstoor je het genezingsproces en kan het zijn dat je een witte vlek krijgt die vaak niet meer terug kleurt. Na ongeveer 2 weken valt het korstje er af en in de weken daarna zie je er niks meer van terug! Hello new skin!

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

Je kunt het vergelijken met elastiekjes die tegen de de huid aanschieten. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een Zimmer Cool apparaat, deze verdooft de huid met ijskoude lucht. De behandeling wordt hierdoor 75% minder gevoelig.

Is elke pigment te behandelen?
Helaas is niet elke pigmentvlek behandelbaar. Enkel pigmentvlekken in de bovenste huidlaag (epidermis) kunnen worden behandeld

Heb je een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Nieuwe start.

Wil jij graag van je tattoo af maar heb je eerst nog wat vragen?

Plan dan een vrijblijvende intake!